Τεστ Αντιγήρανσης Medical Nature Formula με σχόλια που δείχνουν τις σωστές και τις λάθος συνήθειες που σε γερνούν γρήγορα ή σε ωριμάζουν με υγεία και ομορφιά

Μετά τα 40; Μάθε αν ωριμάζεις ή γερνάς. Κάνε το Τεστ Αντιγήρανσης!

Μετά τα 40, στο σώμα σου έχουν χαραχτεί διάφορα μονοπάτια χρήσης. Από τις ρυτίδες σου έχουν περάσει ο ήλιος, τα συναισθήματά σου... Από τις αρτηρίες σου, η άσκηση, το κάπνισμα, οι διατροφικές σου επιλογές. Τα ζωτικά σου συστήματα σε ευγνωμονούν ή σου παραπονούνται για τις συνήθειες μιας ζωής.

Μάθε τι σε γερνούσε μέχρι τώρα και φρέναρέ το. Συνέχισε ό,τι κάνει καλό στα κύτταρά σου.

Πριν ή μετά τα 40; Μην βιάζεσαι να γεράσεις!

Κάνε το Τεστ Αντιγήρανσης και μάθε να ρυθμίζεις το ρολόι της βιολογικής σου ηλικίας.

Αν ο καθρέφτης αδικεί την ηλικία σου, αν δηλαδή, δείχνεις μεγαλύτερη απ' ό,τι οι συνομήλικές σου γυναίκες, τότε έχεις ήδη την απάντηση στο ερώτημα: Το πρόσωπο και το σώμα σου δείχνουν σαν να βιάζονται να γεράσουν. Αν πάλι είσαι από τους τυχερούς ανθρώπους που έχουν κληρονομήσει ένα καλό δέρμα, θα ήταν καλό να μάθεις πώς να το προστατεύεις από σήμερα και στο εξής, αποφεύγοντας έξυπνα και πρακτικά τους παράγοντες γήρανσης, για να συνεχίσεις να χαμογελάς στον καθρέφτη για πολλά χρόνια.

 

Κάνε το Τεστ Αντιγήρανσης Medical Nature Formula και μάθε τι μπορεί να σε γερνά πρόωρα!

Για να σε ωφελήσει περισσότερο το Τεστ Αντιγήρανσης:

  1. Απάντησε Ναι ή Όχι σε όλες τις ερωτήσεις (δεν ζητάμε όνομα ούτε email για να πάρεις τα Αποτελέσματα του Τεστ).
  2. Με κάθε ερώτηση/απάντηση βλέπεις τι ρόλο παίζει μια συνήθειά σου στη διαδικασία γήρανσης (ο καλύτερος τρόπος να μαθαίνεις ταυτόχρονα τους φυσικούς τρόπους διατήρησης της νεανικότητάς σου).
  3. Πάρε τη Βαθμολογία και τις Απαντήσεις που σε αφορούν. Και μάθε τι μπορείς να αλλάξεις στην καθημερινότητά σου, για να επιβραδύνεις την διαδικασία γήρανσης στο πρόσωπο και στο σώμα σου.
  4. Μετά, ζήτησέ μας, αν θέλεις, να σου στείλουμε δωρεάν τον Πλήρη Οδηγό με τις 15 πιο Αποτελεσματικές Φυσικές Θεραπείες Αντιγήρανσης. Και μάθε με ποιους τρόπους μπορείς να δείχνεις πάντα πολύ νεώτερη από την βιολογική ηλικία σου.

 

Το Τεστ Αντιγήρανσης Medical Nature Formula σου δίνει την ευκαιρία να εντοπίσεις τις λανθασμένες συνήθειες που έφεραν στο δέρμα σου πιο γρήγορα τις πρώτες ρυτίδες, την απώλεια κολλαγόνου ή κάποιες καφέ κηλίδες. Θα παρατήρησες, βέβαια, ότι μιλάμε για το δέρμα σου. Γιατί το δέρμα είναι ο "καθρέφτης" της ηλικίας μας.

Σε αυτό το Τεστ Αντιγήρανσης σε περιμένει μία ευχάριστη έκπληξη:

Κάθε "λάθος" που θα ανακαλύπτεις, από σήμερα, μπορεί να γίνει για σένα ένα πολύτιμο όπλο για τη διατήρηση της καλής φυσικής σου εμφάνισης, αλλά και της πραγματικής σου καλής υγείας, που θα παρατείνει τη σφριγηλότητα του προσώπου και του σώματός σου.

Στο πρώτο μέρος του Τεστ Αντιγήρανσης Medical Nature Formula, οι ίδιες οι ερωτήσεις θα σου δείξουν τι κάνεις σωστά και τι θα είναι καλό να αλλάξεις στην καθημερινότητά σου, για να επιβραδύνεις την γήρανση του δέρματός σου, αλλά και του οργανισμού σου γενικότερα. Μέχρι αυτό το σημείο, όλοι οι παράγοντες γήρανσης, όπως θα δεις, είναι στο χέρι σου να τους ελέγξεις, αφού δεν σχετίζονται καθόλου με την κληρονομικότητα. Ευτυχώς, είναι και οι πιο πολλοί, οπότε, μπορείς να κάνεις πολλά για να μείνεις και να δείχνεις νεώτερη.

Στο δεύτερο μέρος του Τεστ Αντιγήρανσης Medical Nature Formula, θα δεις πώς η ηλικία και η κληρονομικότητα ευθύνονται για τα σημάδια της γήρανσης (ρυτίδες, καφέ κηλίδες, χαλάρωση και λέπτυνση δέρματος).


Θέλεις να μάθεις σε ποιο βαθμό είναι αναστρέψιμες οι πορείες πρόωρης γήρανσης;

Ζήτησε να σου στείλουμε ΔΩΡΕΑΝ έναν πλήρη συγκριτικό πίνακα με τις Φυσικές Θεραπείες Αντιγήρανσης προσώπου και σώματος για να δεις, με μια ματιά, ποιες φυσικές θεραπείες αντιγήρανσης ενδείκνυνται για τις δικές σου συγκεκριμένες ανάγκες, ανάλογα με την ηλικία σου και τα σημάδια γήρανσης στο δικό σου πρόσωπο ή σώμα.

Έτσι, θα μπορείς να δεις ποιες θεραπείες αντιγήρανσης (Αυτόλογη Μεσοθεραπεία, Ετερόλογη Μεσοθεραπεία, Botox, Υαλουρονικό Οξύ, Οξέα Φρούτων, Διατροφή, Συμπληρώματα Διατροφής, Αισθητικός Βελονισμός, Λιπομασσάζ, Ραδιοσυχνότητες κ.ά.) μπορούν να σε βοηθήσουν πιο αποτελεσματικά να διατηρήσεις τη νεότητα στο πρόσωπο και στο σώμα σου.

 

Έτοιμη και αποφασισμένη να προστατέψεις από σήμερα το δέρμα σου στο πρόσωπο και στο σώμα σου;

Ξεκινάμε να πειράξουμε το ρολόι του χρόνου ώστε να "χάνει" μέρες, μήνες, χρόνια;

Κάνε τώρα το Τεστ Αντιγήρανσης!

 

ΤΕΣΤ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ MEDICAL NATURE FORMULA

 

ΜΕΡΟΣ 1ο

Κακές συνήθειες Γήρανσης, που μπορείς να κάνεις Καλές συνήθειες Αντιγήρανσης.

 

Ο ΗΛΙΟΣ ΣΕ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΕΙ Ή ΣΕ ΓΕΡΝΑΕΙ;

 

Αντιηλιακή προστασία αντιγήρανσης για το δέρμα σου

 

Ο ΥΠΝΟΣ ΣΕ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΕΙ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ;

 

 

Ύπνος μπρούμυτα, ανάσκελα, στο πλάι και... συνέπειες

ΚΑΠΝΙΣΜΑ

ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΟΥ;

Τροφή για το δέρμα και τον οργανισμό

Η ΑΣΚΗΣΗ ΩΣ ΜΕΣΟ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ

Η άσκηση ως μέσο αντιγήρανσης

ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ;

Το νερό σε βοηθά να διατηρήσεις νεανικό το δέρμα σου.

Ο ΨΥΧΟΓΕΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ

Άγχος, υπερένταση, θυμός, παράγοντες γήρανσης.

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

Δέρμα και μακιγιάζ

ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΔΕΡΜΑ

ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Στάση σώματος μπροστά στον υπολογιστή, σπονδυλική στήλη κ.λπ.

ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΡΝΑΝΕ

ΤΕΣΤ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ MEDICAL NATURE FORMULA

ΜΕΡΟΣ 2ο

Ο χρόνος που περνά και η Κληρονομικότητα

Δες πώς επηρεάζει η ηλικία και η κληρονομικότητα την διαδικασία ωρίμανσης ή γήρανσης και, στη συνέχεια, μάθε ποιες φυσικές θεραπείες μπορούν να καθυστερήσουν τα σημάδια του χρόνου στο δέρμα σου.

ΟΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ

ΗΛΙΚΙΑ & ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΑ

Απώλεια φυσικού κολλαγόνου δέρματος στα 30, στα 40, στα 50, στα 60

Έχεις απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις;

 

ΜΕΡΟΣ 2ο

Είσαι 18 μέχρι 29;

Όσο περισσότερο τηρήσεις τους κανόνες συμπεριφοράς στη σχέση σου με τον ήλιο, τόσο μεγαλύτερο πλεονέκτημα αντιγήρανσης θα έχεις στις επόμενες δεκαετίες της ζωής σου. Μέχρι τα 30 έχεις την χρυσή ευκαιρία να προφυλάξεις το δέρμα σου από τον ήλιο και όλες τις υπόλοιπες βλαβερές επιδράσεις. Και στα 40, στα 50 και στα 60 σου να ζηλεύουν το δέρμα σου.

Σήμερα ήρθε η μέρα ν' αποφασίσεις:

Θέλεις ν' αρχίσεις να γερνάς; Ή να ωριμάζεις σε μια ισότιμη σχέση με τον ήλιο, τον ύπνο, την τροφή και τους ανθρώπους γύρω σου;

Ενημερώσου για τις φυσικές θεραπείες Αντιγήρανσης, που μπορούν να φρενάρουν το πέρασμα του χρόνου στο δέρμα σου.

Ρώτησέ μας ποιες φυσικές θεραπείες θα βοηθήσουν από σήμερα το δικό σου δέρμα να μην ξεπεράσει τα 30 σε εμφάνιση για πολλά χρόνια!

 

Είσαι 30 μέχρι 39;

Το δέρμα σου παράγει 1% λιγότερο κολλαγόνο κάθε χρόνο μετά τα 29. Το κολλαγόνο και η ελαστίνη δημιουργούν ένα πλέγμα που επαναφέρει το δέρμα σου στη θέση του μετά από κάθε κίνηση. Από 30 ετών και πάνω, η έκθεση στον ήλιο, οι ελεύθερες ρίζες και η βαρύτητα κλέβουν το κολλαγόνο από το δέρμα σου. Οι πρώτες μόνιμες ρυτίδες αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους στην ηλικία των 30 μέχρι τα 35.

Σήμερα ήρθε η μέρα ν' αποφασίσεις:

Θέλεις να συνεχίσεις να ωριμάζεις σε μια ισότιμη σχέση με τον ήλιο, τον ύπνο, την τροφή και τους ανθρώπους γύρω σου;

Ενημερώσου για τις Φυσικές Θεραπείες Αντιγήρανσης, που μπορούν να επιβραδύνουν το πέρασμα του χρόνου στο δέρμα σου.

Ρώτησέ μας ποιες φυσικές θεραπείες θα βοηθήσουν ειδικά εσένα να ωριμάζεις όμορφα.

 

Είσαι 40+;

Στατιστικά (και, αν δεν έπαιρνες όλες τις σωστές προφυλάξεις για την έκθεση στον ήλιο), έχεις ήδη υποστεί ένα 10%+ ζημιά στο δέρμα σου.

Όμως σήμερα, στα 40 μπορείς να λάμπεις! Με τη σωστή διατροφή, την άσκηση και με τις ενδεδειγμένες φυσικές θεραπείες στο δέρμα σου, έχεις πολλά ακόμα που να διατηρήσεις και πολλά που δεν θέλεις να σου κλέψει ο χρόνος από εδώ και πέρα.

Δες ποιες φυσικές θεραπείες αντιγήρανσης μπορούν να επαναφέρουν μία πιο νεανική εμφάνιση στο πρόσωπο, στον λαιμό και στο ντεκολτέ σου, αλλά και σε ολόκληρο το σώμα σου.

Κι άσε τις φίλες σου ν' αναρωτιούνται γιατί δεν περνά ο χρόνος από πάνω σου. 

Ρώτησέ μας για τις φυσικές θεραπείες που μπορούν να σε βοηθήσουν να ωριμάζεις με λάμψη και αισιοδοξία.

Είσαι 55+;

Ο καθρέφτης σου υποδεικνύει ήδη κατά πόσον έχεις ανάγκη να βελτιώσεις την φυσική σου εμφάνιση σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και σώμα. Ακόμα και τώρα μπορούμε να μιλήσουμε για φυσικές θεραπείες πρόληψης ρυτίδων και προστασίας της ποιότητας του δέρματος, όπως και για θεραπείες που βελτιώνουν το αισθητικό αποτέλεσμα ακόμα και σε εγκατεστημένες ρυτίδες.

Αν όμως βρίσκεσαι σε αυτή την ηλικιακή φάση, έχεις ένα επιπλέον προσόν που δεν πρέπει να σου διαφεύγει ή να αφήσεις ανεκμετάλλευτο:

Το πλεονέκτημα της γοητείας της ωριμότητας.

Συνήθως, αυτό θεωρούμε ότι είναι "ανδρικό" πλεονέκτημα, όμως αυτό δεν είναι απόλυτο. Δεν το έχουν όλοι οι άντρες μετά τα 60. Όταν μιλάμε για γοητεία ανδρικής ωριμότητας το μυαλό μας πηγαίνει σε άντρες όπως οι Ρόμπερτ Ντενίρο, Πωλ Νιούμαν, Ρίτσαρντ Γκηρ, Σον Κόννερι, Χάρισον Φορντ, Αλέκος Αλεξανδράκης, Γιάννης Φέρτης. Αλλά και σε γυναίκες όπως η Τζέιν Φόντα, η Μέρυλ Στρηπ, η Κάτια Δανδουλάκη, η Χάρις Αλεξίου. Αυτοί οι άνθρωποι, προικισμένοι σίγουρα από την φύση με όμορφα χαρακτηριστικά, σεβάστηκαν την ομορφιά της ηλικίας τους. Δεν έκαναν πανικόβλητες επεμβάσεις με αφύσικα αποτελέσματα.

Ποιο είναι το μυστικό τους;

Το μυστικό για να προκαλείς βλέμματα αγάπης και θαυμασμού μετά τα 60 είναι αν μπορείς να μαγνητίσεις το βλέμμα του άλλου μακριά από τις ρυτίδες σου, μακριά από τα ασπρισμένα μαλλιά σου, μακριά από τους αποχρωματισμούς στο δέρμα σου. Το πιο δυνατό σημείο ενός ανθρώπου μετά τα 50 οφείλει να είναι το βλέμμα του: Τι βγάζει μέσα απ' την ψυχή του: Ευχαρίστηση ή απογοήτευση; Εσωτερικό πλούτο ή μιζέρια; Ωριμότητα ή γερατειά; Οι φυσικές θεραπείες αντιγήρανσης προτείνουν να αναδείξουν σε κάθε ηλικία ένα πιο φρέσκο φυσικό παρουσιαστικό χωρίς αταίριαστες υπερβολές.

Διατροφή, Συμπληρώματα Διατροφής, Ομοιοπαθητική, Μεσοθεραπεία κ.ά. είναι στην διάθεσή σου για να νιώθεις καλύτερα, για να έχεις μία καλύτερη ποιότητα ζωής. Όταν αντανακλάς στο βλέμμα σου μια τέτοια ικανοποίηση, δεν θα χρειαστεί να "συμβιβαστείς" με την ηλικία σου. Πες στον καθρέφτη: "Τα χρόνια είναι δικά μου. Τα έχω κερδίσει. Δεν φοβάμαι να ωριμάσω."

Υποστήριξε την βιολογική σου ηλικία με τον ιδανικό για σένα συνδυασμό φυσικών θεραπειών αντιγήρανσης.

Ρώτησε τον Ιατρό Σταύρο Ταταράκη ποιες φυσικές θεραπείες θα σε βοηθήσουν να ωριμάζεις πραγματικά όμορφα (και απλά ν' αναρωτιούνται γιατί δεν περνά ο χρόνος από πάνω σου).

 

 

Μάθε να ωριμάζεις σωστά, με τους πιο γλυκούς καρπούς της ζωής.

 

Αποτελέσματα Τεστ Αντιγήρανσης Medical Nature Formula

 

Πώς τα πήγες στο Τεστ Αντιγήρανσης

 

ΜΕΡΟΣ 1ο

Όσο πιο λίγα "Ναι" έχεις απαντήσει, τόσο πιο πολύ έχεις φροντίσει τον εαυτό σου και τόσο πιο όμορφα θα ωριμάζεις.

Η βαθμολογία σου:

Συγχαρητήρια! Κάνεις τα περισσότερα σωστά ως προς τις συνήθειες που θα μπορούσαν να σε γεράσουν πρόωρα. Όσο για τα υπόλοιπα, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην κάνει λάθη ή νεανικές απερισκεψίες. Τα λάθη βέβαια, πάντα πληρώνονται και αυτό ισχύει κυρίως σε ό,τι έχει σχέση με την απρόσεκτη έκθεσή μας στον ήλιο. Τώρα όμως μπορείς να μάθεις την καλύτερη καθημερινή σου φροντίδα για αντιγήρανση. Ό,τι μπορέσεις να αλλάξεις προς το καλύτερο, θα το δεις στο δέρμα σου και στον καθρέφτη.
 
Κάνοντας κλικ σε κάθε ερώτηση στη σελίδα ΩΡΙΜΑΖΕΙΣ Ή ΓΕΡΝΑΣ μπορείς να μάθεις:
  1. Τι κάνεις σωστά και να το διατηρήσεις, μαζί με ένα νεανικό δέρμα και οργανισμό.
  2. Τι μπορείς να αλλάξεις προς το καλύτερο ώστε να προστατέψεις το δέρμα και όλο τον οργανισμό σου από μία πρόωρη διαδικασία γήρανσης που μπορείς να αποφύγεις.
Κανένας μας δεν τα ξέρει όλα ανά πάσα στιγμή και αυτό ισχύει και για ό,τι κάνεις ή έχεις κάνει λάθος σε σχέση με ό,τι σε γερνά πρόωρα. Μια και, στη δική σου περίπτωση, οι λάθος συνήθειες είναι πολλές, δες το θετικά: Έχεις περισσότερους τρόπους να "παλέψεις" από εδώ και πέρα με τον χρόνο, κάνοντας όλο και περισσότερα πράγματα με τον σωστό τρόπο.
 
Ξαναπήγαινε, λοιπόν, στη σελίδα ΩΡΙΜΑΖΕΙΣ Ή ΓΕΡΝΑΣ και άνοιξε μία μία όλες τις ερωτήσεις για να δεις:
  1. Τι κάνεις σωστά και να το διατηρήσεις, μαζί με ένα νεανικό δέρμα και οργανισμό.
  2. Τι μπορείς να αλλάξεις προς το καλύτερο ώστε να προστατέψεις το δέρμα και όλο τον οργανισμό σου από μία πρόωρη διαδικασία γήρανσης που μπορείς να αποφύγεις.


 

Αν σε ενοχλούν τα σημάδια που έχουν αφήσει ήδη στο πρόσωπό σου τα χρόνια, υπάρχουν ασφαλείς φυσικές θεραπείες (Μεσοθεραπεία, Οξέα Φρούτων, Αισθητικός Βελονισμός κ.ά.), που μπορούν να σε βοηθήσουν να αποκτήσεις ξανά ένα πιο φρέσκο και λαμπερό πρόσωπο. Δες εδώ ποιες φυσικές θεραπείες αντιμετωπίζουν καλύτερα τα δικά σου προβλήματα γήρανσης δέρματος.

Για να προστατέψεις την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα σου, που είναι πιο ευάλωτη ως προς τις φθορές που μπορεί να προκαλέσει ο ήλιος, άνοιξε μία μία τις ερωτήσεις 1-5 του Πρώτου Μέρους του Τεστ και προσπάθησε να ακολουθήσεις τις σωστές συνήθειες προφύλαξης από τον ήλιο.

Αν έχεις κληρονομήσει από την μητέρα σου τις τάσεις γήρανσης του δέρματος, μπορείς να το προστατέψεις με τις κατάλληλες φυσικές θεραπείες για το συγκεκριμένο πρόβλημα γήρανσης που σε ενδιαφέρει. Μάθε ποιες φυσικές θεραπείες μπορείς να χρησιμοποιήσεις προληπτικά, για να αποφύγεις τα συγκεκριμένα προβλήματα πρόωρης γήρανσης.

Τουλάχιστον από την πλευρά της μητέρας σου, πιθανόν να έχεις κληρονομήσει μια καλή ποιότητα δέρματος, που αντέχει στον χρόνο. Επειδή όμως δεν είναι μόνο η κληρονομικότητα από την μητέρα ή οι κληρονομικοί παράγοντες γενικά που καθορίζουν την πορεία γήρανσης του δέρματός σου, διάβασε προσεκτικά τις συμβουλές αντιγήρανσης, ανοίγοντας μία μία όλες τις ερωτήσεις του Τεστ.

Ένα καλό δέρμα είναι ένας πολύ σημαντικός λόγος για να το προσέξουμε ακόμα περισσότερο! Έτσι δεν είναι;