Παχυσαρκία και Αδυνάτισμα στο Medical Nature Center

Η παχυσαρκία είναι ένα πολύ συνηθισμένο πρόβλημα. Γιατί και οι λόγοι για τους οποίους δεν καταφέρνεις να χάσεις κιλά επηρεάζουν αρνητικά την πλειονότητα των ανθρώπων σήμερα. Αν η καθημερινότητά σου περιλαμβάνει έναν ή περισσότερους από τους παρακάτω αρνητικούς παράγοντες, πόσες πιθανότητες έχει ο οργανισμός σου να λειτουργήσει σωστά, να μεταβολίσει τις τροφές και να μην αναγκαστεί να αποθηκεύσει λίπος «για ώρα ανάγκης»;

  1. Φτωχή τροφή: Είναι πλέον αποδεδειγμένο από χιλιάδες επιστημονικές έρευνες ότι η τροφή που καταναλώνουμε είναι απογυμνωμένη από θρεπτικά στοιχεία. Λόγω της επεξεργασίας, της βιομηχανοποίησης των συσκευασμένων τροφίμων και της υπερεντατικής καλλιέργειας του εδάφους, η τροφή μας δεν μας παρέχει σε επάρκεια τις βιταμίνες, τα μέταλλα, τα ιχνοστοιχεία και τα εκατοντάδες άλλα στοιχεία που χρειάζεται ο οργανισμός μας για να τραφεί ικανοποιητικά. Αυτό, σε μικρότερο βαθμό, ισχύει ακόμα και στα προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας, μια που η γη έχει πια κουραστεί να υπερπαράγει και να αμύνεται.
  2. Τρόφιμα με επιβαρυντικούς παράγοντες: Τα μη βιολογικά τρόφιμα, εκτός από στερημένα θρεπτικών ουσιών, είναι επιβαρυμένα και με χημικά, εντομοκτόνα, λιπάσματα, αντιβιοτικά και ορμόνες.
  3. Μολυσμένη ατμόσφαιρα: Τα καυσαέρια και ο καπνός από τα τσιγάρα μειώνουν την ικανότητα του οργανισμού να καύσει θερμίδες.
  4. Χλωριωμένο νερό: Έρευνες έχουν δείξει ότι η μακρόχρονη έκθεση του οργανισμού στο χλώριο οδηγεί στη δημιουργία ελεύθερων ριζών, τα οποία καταστρέφουν τα κύτταρα.
  5. Το καθημερινό άγχος
  6. Χημική φαρμακευτική αγωγή: Κάποια φάρμακα, όπως τα αντικαταθλιπτικά, ενοχοποιούνται για αύξηση βάρους. Γενικά όμως, τα (χημικά) φάρμακα καταπολεμούν το σύμπτωμα και δεν φροντίζουν τον άνθρωπο συνολικά, ενώ προκαλούν και σημαντικές παρενέργειες. Η μεγαλύτερη ζημιά που μπορούν να σου κάνουν τα φάρμακα είναι η νοοτροπία να ζεις κάνοντας καταχρήσεις και, όταν παρουσιαστεί το πρόβλημα, να θέλεις μια στιγμιαία θεραπεία, ένα «μαγικό χάπι», αδιαφορώντας για το αίτιο του προβλήματος.

Αν θέλεις να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά το πρόβλημα της παχυσαρκίας θα πρέπει να αναζητήσεις τις φυσικές θεραπείες που μπορούν να εξουδετερώσουν τα αίτια και να επαναφέρουν τον οργανισμό σου σε ένα φυσιολογικό πλαίσιο ζωής.

Το εξατομικευμένο πρόγραμμα αδυνατίσματος Medical Nature Formula που θα σου προταθεί στο Medical Nature Center από τον Ιατρό Σταύρο Ταταράκη περιλαμβάνει αποτελεσματικές φυσικές θεραπείες αδυνατίσματος με ασφάλεια και μόνιμο αποτέλεσμα:

Συμβουλευθείτε χωρίς χρέωση τον Ορθομοριακό Ιατρό - Βελονιστή Σταύρο Ταταράκη για το δικό σας Εξατομικευμένο Πρόγραμμα Αδυνατίσματος Medical Nature Formula.

 

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει περιεχόμενο που να έχει ταξινομηθεί με αυτόν τον όρο.