Ωτοβελονισμός για Αδυνάτισμα από τον Βελονιστή Ιατρό Σταύρο Ταταράκη στο Μαρούσι, στο Medical Nature Center

Ο ωτοβελονισμός μπορεί να συνεισφέρει σημαντικά στην προσπάθεια απώλειας βάρους. Σε ένα πλαίσιο καλύτερων επιλογών στον τρόπο ζωής και διατροφής μας, ο ωτοβελονισμός είναι μία πολύτιμη βοήθεια ιδιαίτερα όταν οι προσπάθειές μας για αδυνάτισμα δεν δείχνουν να αποδίδουν.

Η δράση του ωτοβελονισμού στην βουλιμία και υπερφαγία είναι ρυθμιστική και εξισορροπιστική.

Ένας πιστοποιημένος ωτοβελονιστής γνωρίζει να εφαρμόζει συγκεκριμένο πρωτόκολλο ωτοβελονισμού για απώλεια βάρους, το οποίο λειτουργεί συνεργειακά με τις εξής 4 παράλληλες δράσεις:

  1. Σωστότερη έκκριση του νευροδιαβιβαστή Σεροτονίνη, που βοηθά στην ψυχική ηρεμία και χαλάρωση. Είναι γνωστό πως πολλοί άνθρωποι καταφεύγουν στο φαγητό εξαιτίας τους άγχους τους και της ανάγκης να χαλαρώσουν μετά από μια έντονη και στρεσογόνο ημέρα.
  2. Μείωση του μηχανισμού όρεξης μέσω της επίδρασης στο αυτόνομο νευρικό σύστημα και ρύθμιση της έκκρισης Ντοπαμίνης. Η Ντοπαμίνη είναι επίσης ένας νευροδιαβιβαστής που βελτιώνει την διάθεση και μειώνει την ανάγκη για φαγητό.
  3. Βελτίωση της αντίδρασης των κυττάρων στην Ινσουλίνη. Φαίνεται – μέσα από έρευνες και κλινικές παρατηρήσεις – πως μετά από κάποιες συνεδρίες ωτοβελονισμού, υπάρχει μείωση της λεγόμενης «αντίστασης στην Ινσουλίνη», συνεπώς το σώμα μπορεί να έχει πιο ισορροπημένο σάκχαρο αίματος – άρα όχι απότομες βουλιμικές κρίσεις – και να αποθηκεύει λιγότερο λίπος.
  4. Αύξηση του βασικού μεταβολισμού του σώματος. Αυτό σημαίνει πως το σώμα θα καταναλώνει περισσότερες θερμίδες και γρηγορότερα.

Αδυνάτισμα με Βελονισμό

Με αυτούς τους 4 τρόπους ο Ωτοβελονισμός μπορεί να φέρει καλύτερη ισορροπία τόσο στο ορμονικό όσο και νευρικό σας σύστημα, κάτι που θα κάνει πιο σωστή την διατροφική σας συμπεριφορά. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα είναι πως δεν χρειάζεται να μεριμνάτε συνειδητά για αυτά, καθώς γίνονται σταδιακά και αυτόματα με την επίδραση των ειδικών μικροβελόνων στο αυτί σας. Έτσι μπορείτε να δώσετε την προσοχή σας στην βελτίωση της διατροφής και στην τήρηση του διατροφικού πλάνου λαμβάνοντας υποστήριξη από το νευρικό και ορμονικό σας σύστημα που τώρα θα δρα υπέρ σας και όχι εναντίον σας.

Η εφαρμογή γίνεται με εξαιρετικά λεπτές, μικρές βελόνες που τοποθετούνται σε ειδικά σημεία στο πτερύγιο του αυτιού, από λίγα λεπτά έως και κάποιες ημέρες. Οι συνεδρίες που θα απαιτηθούν – καθώς και ο χρόνος παραμονής των βελόνων στο αυτί – θα καθοριστούν από τον βελονιστή ιατρό. Πρόκειται για μια ανώδυνη μέθοδο που δεν παρεμβαίνει με κανέναν αρνητικό τρόπο στην καθημερινότητά σας και δεν έχει αρνητικές παρενέργειες.

Με την συμβολή του ωτοβελονισμού μπορούμε πλέον να παρέμβουμε θετικά σε 2 σημαντικές παραμέτρους ενός προγράμματος αδυνατίσματος:

  1. Στην πείνα για ψυχολογικούς λόγους
  2. Στην ενίσχυση της θέλησης κατά την διάρκεια μιας δίαιτας.

Με τον ωτοβελονισμό οι παράγοντες αυτοί μπορεί να πάψουν να είναι ο ‘αδύναμος κρίκος’ σας όταν προσπαθείτε να χάσετε κιλά. Και με αυτό το ισχυρό πλεονέκτημα, θα είστε σε θέση να συνεχίσετε πολύ πιο εύκολα την σταθερή πορεία σας για την διαρκή απώλεια βάρους που επιθυμείτε.

Ζητήστε από τον Ιατρό (πιστοποιημένο Βελονιστή) Σταύρο Ταταράκη να σας ενημερώσει δωρεάν σχετικά με τον ωτοβελονισμό για αδυνάτισμα.