27/10/2017
Γράφει ο Ομοιοπαθητικός Μάριος Πρωτόπαπας

Η Ομοιοπαθητική δεν "ψεκάζει" για να σκοτώσει ό,τι ταλαιπωρεί το δέντρο του οργανισμού σου. Το "ποτίζει" με ό,τι χρειάζεται για να γιατρεύεται μόνο του.

Ομοιοπαθητικός Μάριος Πρωτόπαπας: Τηλ. 6945471589

Η Ομοιοπαθητική είναι μία φυσική και ολιστική μέθοδος που σκοπό έχει να βελτιώσει την υγεία και την ποιότητα της ζωής μας.

“Φυσική” σημαίνει πως χρησιμοποιεί φυσικές πρώτες ύλες στις οποίες γίνεται μια ειδική επεξεργασία που λέγεται δυναμοποίηση. Κατά την διαδικασία αυτή η φυσική ουσία αραιώνεται και δονείται πολλές φορές, έτσι ώστε να εξαφανιστεί η τοξικότητά της και ταυτόχρονα να αποκτήσει ενεργειακή δύναμη.

Άρα τα ομοιοπαθητικά σκευάσματα είναι απολύτως ασφαλή και μη τοξικά – μπορούν να τα πάρουν ακόμη και βρέφη ή μικρά παιδιά, ηλικιωμένοι, αλλά και ζωάκια. Και περιέχουν δύναμη που μπορεί να κινητοποιήσει όλο τον οργανισμό και να βελτιώσει συνολικά την υγεία.

“Ολιστική” σημαίνει πως δρα σε ΟΛΟ τον οργανισμό, δηλαδή ταυτόχρονα στον Νου και στο Σώμα βελτιώνοντας και την συναισθηματική κατάσταση.

Με αυτές τις ιδιότητες η Ομοιοπαθητική μπορεί να βοηθήσει σημαντικά σε ΟΛΕΣ τις καταστάσεις που απασχολούν έναν ζωντανό οργανισμό, εκτός από αυτές όπου υπάρχει νέκρωση ενός οργάνου (για παράδειγμα σε Διαβήτη τύπου 1 όπου τα οργανίδια παραγωγής ινσουλίνης στο πάγκρεας δεν λειτουργούν) ή ανάγκη για άμεση χειρουργική επέμβαση.

Η Ομοιοπαθητική έχει ιδιαίτερη δύναμη σε ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΕΣ καταστάσεις, δηλαδή όπου το άγχος, οι στενοχώριες, οι πιέσεις και τα αρνητικά συναισθήματα προκαλούν ή χειροτερεύουν τις ασθένειες.

Έτσι, μέσω της Ομοιοπαθητικής, μπορούμε να βοηθήσουμε σε δεκάδες προβλήματα υγείας, όπως:

... Και πολλά ακόμη θέματα ψυχοσωματικής υγείας.

Παρ’ όλο που κατονομάζουμε εδώ όλες αυτές τις ασθένειες, είναι καλό να διευκρινίσουμε ότι στην ομοιοπαθητική ΔΕΝ παίζει ρόλο το όνομα της ασθένειας αλλά ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ και το επίπεδο υγείας που ευρίσκεται. Ο λόγος που αναφέρουμε τις παραπάνω ασθένειες είναι ότι, σε πολλές περιπτώσεις, οι ασθενείς δεν βρίσκουν ικανοποιητικό αποτέλεσμα από την συμβατική Ιατρική.

Αν ο οργανισμός έχει υψηλό επίπεδο υγείας, υψηλή δύναμη ανοσοποιητικού και συνοχή, τότε ακόμη και οι βαριές παθήσεις μπορούν να αντιμετωπιστούν με ικανοποιητικότατα αποτελέσματα.

Αντίθετα, αν ο οργανισμός είναι πιο αδύναμος, ή αν έχει να αντιμετωπίσει ταυτόχρονα πολλά ζητήματα, ή έχει λάβει για πολλά χρόνια χημικά φάρμακα, τότε ο πάσχων θα χρειαστεί υπομονή και χρόνο. Με την Ομοιοπαθητική, θα γίνει συστηματική δουλειά βήμα-βήμα, η οποία σταδιακά, έστω και αργά κάποιες φορές, θα οδηγήσει σε όλο και καλύτερη υγεία τόσο στο σώμα όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο.

Όμως, ακόμη και στις περιπτώσεις που θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για την αποκατάσταση της πλήρους υγείας και πάλι η Ομοιοπαθητική είναι η καλύτερη λύση γιατί:

  1. Είναι φυσική και χωρίς παρενέργειες ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ του πάσχοντος. Δηλαδή φροντίζει τόσο το τώρα όσο και το μετά της υγείας μας.
  2. Είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση αν θέλουμε ΒΕΛΤΙΩΣΗ της υγείας μας και της ποιότητας της ζωής μας, και όχι απλώς να “επιβιώνουμε όπως όπως με το πρόβλημά μας”.


Ας μην ξεχνάμε πως πολλές φορές στην εποχή μας, ειδικά για χρόνιες παθήσεις, οι ασθενείς λαμβάνουν φάρμακα με αρκετές παρενέργειες, που δεν θεραπεύουν ουσιαστικά το πρόβλημα αλλά το κάνουν απλώς πιο υποφερτό για κάποιο διάστημα μέχρι που είτε χειροτερεύει είτε ακολουθείται από άλλο πρόβλημα.

Για τους λόγους αυτούς η σωστή Κλασσική Ομοιοπαθητική αγωγή αποτελεί μια άριστη επιλογή για εσάς και την οικογένειά σας, για να προλάβετε τυχόν προβλήματα όσο και να βοηθήσετε τον οργανισμό σας να βελτιώσει σημαντικά την υγεία και την ποιότητα της ζωής σας.

* Κάθε φυσική θεραπεία στο Medical Nature Center τελεί υπό την εποπτεία του Ιατρού Σταύρου Ταταράκη.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε ΕΔΩ τον Ομοιοπαθητικό Μάριο Πρωτόπαπα για τις δυνατότητες της Ομοιοπαθητικής στη δική σας περίπτωση.

Ή στο τηλ. 6945471589