Μεσοθεραπεία Προσώπου στον Ταταράκη...

Είμαι πολύ ευχαριστημένη με τη μεσοθεραπεία που κάνω στον κ. Σταύρο Ταταράκη. Έχω δει αποτελέσματα. Ειδικά στις πανάδες, σε λάμψη, στα πρηξίματα γύρω απ' τα μάτια. Έκανε καλή δουλειά.

Αυτόλογη και Ετερόλογη Μεσοθεραπεία

Δύο χρόνια έχουμε κάνει τη θεραπεία με βιταμίνες (ετερόλογη) 3 φορές και 3 φορές με τα αιμοπετάλια (αυτόλογη μεσοθεραπεία). Το κάνω συνεχόμενα για να πιάσει καλύτερα. Την πρώτη θεραπεία με τις βιταμίνες την έκανα 3 φορές ανά 10 μέρες. Και μετά κάναμε την αυτόλογη κάθε μήνα για 3 φορές. Είναι φοβερή εμπειρία και αξίζει.

Λάμψη, Πανάδες, Ανόρθωση Βλεφάρων, Πρηξίματα

Αυτό δρα σταδιακά, κάθε μέρα και καλύτερα. Όλοι μου λένε ότι έχω λάμψη. Έχει λάμψει το πρόσωπό μου. Έχουνε φύγει μέχρι και οι πανάδες που έκανα το καλοκαίρι! Εγώ είμαι ξανθιά, ανοιχτόχρωμη κι έχω ευαίσθητη επιδερμίδα. Eίμαι 44, δεν είμαι και μικρή και ήδη έχουν αρχίσει τα προβληματάκια να βγαίνουν. Άμα δεν τα προσέξουμε, θα προχωρήσουν και θα φαίνονται άσχημα.

Η μεσοθεραπεία σφίγγει το δέρμα. Έχετε δει σε κάποιες γυναίκες που πέφτουν τα φρύδια μαζί με τα βλέφαρα; Εμένα τώρα έχει σκληρύνει κι έχει κάτσει εκεί το φρύδι μου λες και είμαι 30! Και φύγαν και τα πρηξίματα, που ξύπναγα το πρωί και τρόμαζα που έβλεπα έτσι πρησμένο το πρόσωπό μου. Όμως πρέπει να το κάνεις συνεχόμενα για 2 χρόνια, αν θες να έχεις έντονο αποτέλεσμα, όχι να κάνουμε μία μόνο μεσοθεραπεία και να θέλουμε να γίνουμε νέες.

Μεσοθεραπεία στον Σταύρο Ταταράκη

Η αδελφή μου πάει στον κ. Ταταράκη κι ήταν πολύ ευχαριστημένη γιατί είχε καλό αποτέλεσμα κι έτσι πήγα κι εγώ. Ο κ. Ταταράκης είναι φοβερός, δεν υπάρχει. Είναι τυπικός, καλός, καθαρός, τρυπάει πολλές φορές. Είναι σημαντικό αυτό. Άλλοι μπορεί να τρυπάνε 200 φορές και ο κ. Ταταράκης πάνω από 500, για παράδειγμα. Γύρω απ' τα μάτια, στο μέτωπο, στα προγούλια, παντού. Δεν υπάρχει άλλος σαν τον κ. Ταταράκη στη μεσοθεραπεία. Εγώ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη.

Μπορείτε να βάλετε και το όνομά μου στο site. Εγώ προσωπικά το έχω ανεβάσει στο instagram να το δουν και οι φιλενάδες μου να πάνε να το κάνουν. Γιατί, κακό είναι; Άμα σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα…

Και στις τιμές ο κ. Ταταράκης είναι πολύ καλός σε σχέση με αλλού. Εγώ που το χω ψάξει αρχίζει από 150 και φτάνει μέχρι 260 ευρώ τη φορά αναλόγως με το πού θα κάνεις μεσοθεραπεία. Ο κ. Ταταράκης είναι και οικονομικός και ο καλύτερος. Τονίζω για άλλη μια φορά ότι κάνει πολλά τρυπήματα. Δεν σε ξεπετάει. Με το ειδικό πιστολάκι και μ' ένα άλλο εργαλείο, το derma pen στο τέλος.

Κοκκίνισμα μετά τη Μεσοθεραπεία

Το κοκκίνισμα μετά τη μεσοθεραπεία κρατάει για δυο μέρες. Την πρώτη μέρα περισσότερο και μετά υποχωρεί. Ο κ. Ταταράκης σου βάζει ένα τζελ δροσερό που σε χαλαρώνει και φεύγει το πολύ κοκκίνισμα σε κανα μισάωρο με μια ωρίτσα και μετά έχεις ένα ροζ χρώμα, πολύ ελάχιστο.
 

Α.Θ., 44 - Πανάδες από τον ήλιο, Πρήξιμο στο πρόσωπο, Πεσμένα Βλέφαρα
Θεράπων Ιατρός: Σταύρος Ταταράκης
Δες κι άλλες Εμπειρίες από Φυσικές Θεραπείες στο Medical Nature Center.