Και για πρόληψη, αλλά, όπως το λέει και το δεύτερο συστατικό της λέξης, και για θεραπεία βελτίωσης των ρυτίδων. Το αποτέλεσμα το βλέπεις συνέχεια και από την πρώτη φορά και σε βάθος χρόνου. Η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία είναι η μόνη πραγματική θεραπεία πρόληψης ενάντια στη γήρανση του προσώπου. Χωρίς την προσθήκη καμμιάς ξένης ουσίας μέσα στο δέρμα, το αναζωογονεί και δεν επιτρέπει τον σχηματισμό ρυτίδων, ούτε αφήνει το πρόσωπο να αδειάσει. και να πλαδαρώσει.

Όταν χαμογελάει ένα παιδί ή όταν κάνει έναν οποιονδήποτε μορφασμό, το δέρμα του αμέσως μετά επανέρχεται χωρίς να αφήνει κανένα σημάδι. Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί, σε αυτή την ηλικία, το δέρμα παράγει όσο κολλαγόνο χρειάζεται χαρίζοντας αυτή τη φρέσκια εμφάνιση.

Αν ξεκινήσεις τη Μεσοθεραπεία ΠΡΙΝ το δέρμα σου αρχίσει να χάνει τη δυνατότητα να παράγει κολλαγόνο σε επαρκή ποσότητα, τότε απλώς το δέρμα σου δεν θα μπει ποτέ στην κανονική διαδικασία γήρανσης. Για την ακρίβεια, με τη μεσοθεραπεία, ο χρόνος θα κυλά πολύ πιο αργά πάνω στο πρόσωπό σου.

Ως θεραπεία αντιμετώπισης σε ήδη υπάρχοντα σημάδια γήρανσης (ρυτίδες, χαλάρωση προσώπου), η Μεσοθεραπεία:

Ρώτησε τον Ιατρό Σταύρο Ταταράκη για τη μοναδική Μεσοθεραπεία Medical Nature Formula!