Σε αυτό το ιατρείο ό,τι έχει παρενέργειες, δεν το κάνουμε. Η Μεσοθεραπεία δεν έχει παρενέργειες, με την έννοια των αρνητικών συνεπειών. Ο φόβος για ένα αποτέλεσμα με παραμορφωμένο πρόσωπο σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να συνδεθεί με την ιατρική μεσοθεραπεία. Σε αντίθεση με την σιλικόνη, που τώρα έχει έτσι κι αλλιώς απαγορευθεί, το υαλουρονικό οξύ που χρησιμοποιείται στην Ετερόλογη Μεσοθεραπεία είναι μία φυσική ουσία που την παράγει και ο ίδιος ο οργανισμός και που ένας ιατρός ειδικευμένος στη Μεσοθεραπεία μπορεί να χρησιμοποιήσει με ακρίβεια και ασφάλεια.

Το μόνο προσωρινό ίχνος μετά από μια συνεδρία μεσοθεραπείας είναι ότι μπορεί να έχεις για λίγες μέρες κάποιες εκχυμώσεις (μελανιές). Αυτό εξαρτάται από την ποιότητα του δέρματος, από το μέγεθος του πειραγμένου αγγείου και από το μέγεθος της μελανιάς. Οι μελανιές αυτές καλύπτονται με make-up και δεν διαρκούν ποτέ πάνω από μία εβδομάδα.

Ειδικά στο Medical Nature Center ο Ιατρός Σταύρος Ταταράκης περιποιείται το "ξυπνημένο" δέρμα μετά τη μεσοθεραπεία με ειδικές κρέμες αποκατάστασης, έτσι ώστε, στη χειρότερη περίπτωση, να φαίνεσαι βγαίνοντας από το ιατρείο σαν να είχες πάει διακοπές για σκι ή ηλιοθεραπεία (ανάλογα με την εποχή).

Με την Αυτόλογη Μεσοθεραπεία δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις αλλεργική ή οποιαδήποτε άλλη αντίδραση καθώς δεν βάζεις τίποτα ξένο μέσα στο δέρμα σου, παρά μόνο τα κύτταρα του δικού σου αίματος.

Αν πρόκειται να κάνουμε Ετερόλογη Μεσοθεραπεία, θα σε ρωτήσουμε αν πάσχεις από κάποιο αυτοάνοσο νόσημα, αν έχεις διαταραχές πήξεως του αίματος, αν παίρνεις αντιπηκτικά, αν έχεις αλλεργία στη σόγια.