Στη Μεσοθεραπεία Medical Nature Formula συνδυάζουμε τρεις τεχνικές Μεσοθεραπείας για τη μεγιστοποίηση του αποτελέσματος:

  1. Εφαρμογή οξέων φρούτων για καλύτερη προετοιμασία του δέρματος.
  2. Στη συνέχεια, πραγματοποιούμε μικροεγχύσεις με λεπτή σύριγγα με το ηλεκτρονικό πιστόλι μεσοθεραπείας.
  3. Σάρωση όλης της περιοχής με τις πολύ λεπτές βελόνες της ηλεκτρονικής συσκευής dermapen. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη συσκευή dermapen, που χρησιμοποιεί ο Ιατρός Σταύρος Ταταράκης στο Medical Nature Center είναι πολύ υψηλής ποιότητας, με δυνατότητα επιλογής του βάθους νυγμού. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τις διάφορες περιοχές του δέρματος. Σε αυτήν τη συσκευή βάζουμε μία αναλώσιμη αποστειρωμένη κεφαλή με βελόνες, ξεχωριστή για τον κάθε ασθενή.  Η κεφαλή αυτή πάλλεται με πολύ μεγάλη ταχύτητα και σαρώνει την περιοχή του δέρματος δημιουργώντας πολύ περισσότερους πόρους απ' ό,τι το πιστόλι της μεσοθεραπείας (που ήδη δημιουργεί πολλούς προσωρινούς πόρους). Την ώρα που γίνονται οι νυγμοί εφαρμίζουμε το μείγμα ουσιών που εφαρμόσαμε και στην κύρια μεσοθεραπεία με το ηλεκτρονικό πιστόλι ακριβείας. Μέσω την πολλαπλών προσωρινών πόρων που δημιουργούνται εισχωρούν ΜΕΣΑ στο δέρμα οι θεραπευτικές ουσίες. Αυτό από μόνο του είναι μία ολοκληρωμένη συνεδρία μεσοθεραπείας.

Με τον συνδυασμό των τριών αυτών τεχνικών που εφαρμόζει ο Ιατρός Σταύρος Ταταράκης στο Medical Nature Center επιτυγχάνεται το μέγιστο αποτέλεσμα της μεσοθεραπείας σε διάρκεια συνεδρίας περίπου 45 λεπτών. Μαζί με την προετοιμασία του προσώπου με την τοπική αναισθητική κρέμα και την τοποθέτηση κρέμας αποκατάστασης μετά την θεραπεία, υπολογίστε ότι θα χρειαστούν δύο περίπου ώρες.