Έχω δει εξαιρετικά αποτελέσματα με τη μεσοθεραπεία...

Στο Medical Nature Center έχω έρθει για Μεσοθερεπεία. Να έχω καλύτερη εμφάνιση στο δέρμα μου, στο πρόσωπο. Έχω κάνει 4 συνεδρίες, μένει να κάνω δύο και τα αποτελέσματα που έχω δει είναι εξαιρετικά. Και το σημαντικότερο είναι αυτό που έχουν πει οι φίλοι και οι γνωστοί μου, ότι το δέρμα μου φαίνεται πολύ πιο ξεκούραστο. Πιο νεανικό, πιο αναζωογονημένο, πιο λαμπερό. Οι ρυτίδες έχουνε σβηστεί σε αρκετά μεγάλο βαθμό.

Eπίσης ήθελα να καταθέσω ότι ο γιατρός με έχει προσέξει πάρα πολύ κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Μου εξήγησε όλη τη διαδικασία με λεπτομέρεια και επέμεινε συζητώντας μαζί μου στα σημεία που εγώ έχω περισσότερο ανάγκη.

Είμαι 43 ετών. Έχει νόημα γιατί είναι διαφορετικά να είσαι 35 όσο αφορά τις ρυτίδες που έχουν σχηματιστεί και διαφορετικά να είσαι 43. Τώρα έχω ξεκινήσει μια πορεία η οποία δεν θα με αφήσει να πάω εκεί που θα πήγαινα σε δέκα χρόνια, αν δεν είχα ξεκινήσει να κάνω μεσοθεραπεία, για να μην σχηματιστούν οι ρυτίδες και οι αυλακώσεις.

Είχα και ακμή και με την αυτόλογη μεσοθεραπεία, το δέρμα του προσώπου μου έγινε πάλι εντελώς λείο. Έμειναν μόνο τα σημάδια από την ακμή, τα οποία θα φύγουν κι αυτά, εφ’ όσον δεν παρουσιάσω άλλη ακμή.

Τον Σταύρο Ταταράκη τον συστήνω ανεπιφύλακτα.  
 

Χ.Τ. -
Θεράπων Ιατρός: Σταύρος Ταταράκης
Δες κι άλλες Εμπειρίες από Φυσικές Θεραπείες στο Medical Nature Center.