Εμπειρίες από Φυσικές Θεραπείες στο Medical Nature Center

 

Εξαφανίστηκε η χαλάρωση, έλαμψε το πρόσωπό μου με τη Μεσοθεραπεία!...

Πέρυσι είχα κάνει 5 μεσοθεραπείες. Δεν ήταν όλες απλές, άλλες ήταν συσφικτικές και άλλες πιο ενυδατικές, για λάμψη. Όλες περιείχαν βιταμίνη C. Ήταν καταπληκτικό αποτέλεσμα. Φωτεινότητα και ενυδάτωση υπέροχη και είχα και πολύ καλό αποτέλεσμα στο οβάλ. Σύσφιξη τρομερή στο περίγραμμα. Είχα χαλάρωση στο σαγόνι και εξαφανίστηκε τελείως. Μετά από 14 μήνες έκανα ξανά μία αυτόλογη μεσοθεραπεία και έκανα και μία ετερόλογη με βιταμίνη C, με τροφή, βιταμίνες, για λάμψη.

Αμέσως, από την πρώτη συνεδρία, είδα μεγάλη διαφορά. Είδα διαφορά με την πρώτη αυτόλογη από την πρώτη βδομάδα! Είναι υπέροχη θεραπεία.

Ο κ. Ταταράκης είναι έντιμος... εντιμότατος με την ποσότητα των φαρμάκων και με την προσοχή που δίνει. Αξιοποιεί τα πάντα για να έχει αποτέλεσμα. Γενικά, πάρα πάρα πάρα πολύ ευχαριστημένη και από το αποτέλεσμα και από τον κ. Ταταράκη. Και αν το ψάξεις αλλού, ο κ. Ταταράκης έχει τις καλύτερες τιμές απ' όλους.
 

Α. Ο. - Χαλάρωση προσώπου, Θαμπή επιδερμίδα
Θεράπων Ιατρός: Σταύρος Ταταράκης

Μόνο στον Ταταράκη είπα το Ναι για το κουρασμένο πρόσωπό μου...

"Υποφέρω πολύ από το πόσο κουρασμένο δείχνει το πρόσωπό μου. Όλο για τους άλλους κάνω πράγματα. Και θέλω να κάνω κάτι για μένα. Δεν είμαι πλούσια. Αλλά τώρα θέλω να κάνω κάτι για μένα. Τα λουλούδια αν δεν τα ποτίσεις, θα μαραθούν.

Δύο χρόνια έχω που ψάχνω γιατρό Αισθητικής. Εδώ είπα “ναι”. Θα τα κάνω όλα σ’ εσάς. Peeling με οξέα φρούτων, αυτόλογη μεσοθεραπεία και ετερόλογη.  Είμαι πολύ ευχαριστημένη που είστε σωστός άνθρωπος.”
 

Α.Π. - Αφυδάτωση, Κουρασμένο, Θαμπό δέρμα προσώπου, Λεπτές Ρυτίδες, Πεσμένο Περίγραμμα Προσώπου
Θεράπων Ιατρός: Σταύρος Ταταράκης

Γενική ανανέωση με τη Medical Nature Formula...

Έχω κάνει βελονισμό για τον αυχένα και την ωμοπλάτη. Είχα μεγάλο θέμα για κάνα μήνα. Είχα πολλούς πόνους, δεν μπορούσα ούτε να κοιμηθώ και με βοήθησε πάρα πολύ ο βελονισμός. Είχα πίσω στην πλάτη ένα πιάσιμο απ’ τη δουλειά. Πήγε πάρα πολύ καλά. Είμαι πολύ ευχαριστημένη. 

Έκανα και διατροφή στον Σταύρο και έχασα 3 κιλά, τόσα όσα ήθελα να χάσω.

Με τη μεσοθεραπεία είδα πολλή φρεσκάδα, πολλή ανανέωση στο πρόσωπο, μου άρεσε πάρα πολύ. Υπάρχει διαφορά σε σχέση με τις προϊοντικές θεραπείες προσώπου από αισθητικό.

Ομοιοπαθητική έκανα για άγχος, για ψυχολογικούς λόγους γενικότερα, με έχει βοηθήσει πάρα πολύ σε αυτό.

 

Π. Ψ., Αισθητικός - Άγχος, Πόνος στην Πλάτη, Περιττά Κιλά, Aϋπνία
Θεράπων Ιατρός: Σταύρος Ταταράκης

Έχω δει εξαιρετικά αποτελέσματα με τη μεσοθεραπεία...

Στο Medical Nature Center έχω έρθει για Μεσοθερεπεία. Να έχω καλύτερη εμφάνιση στο δέρμα μου, στο πρόσωπο. Έχω κάνει 4 συνεδρίες, μένει να κάνω δύο και τα αποτελέσματα που έχω δει είναι εξαιρετικά. Και το σημαντικότερο είναι αυτό που έχουν πει οι φίλοι και οι γνωστοί μου, ότι το δέρμα μου φαίνεται πολύ πιο ξεκούραστο. Πιο νεανικό, πιο αναζωογονημένο, πιο λαμπερό. Οι ρυτίδες έχουνε σβηστεί σε αρκετά μεγάλο βαθμό.

Eπίσης ήθελα να καταθέσω ότι ο γιατρός με έχει προσέξει πάρα πολύ κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Μου εξήγησε όλη τη διαδικασία με λεπτομέρεια και επέμεινε συζητώντας μαζί μου στα σημεία που εγώ έχω περισσότερο ανάγκη.

Είμαι 43 ετών. Έχει νόημα γιατί είναι διαφορετικά να είσαι 35 όσο αφορά τις ρυτίδες που έχουν σχηματιστεί και διαφορετικά να είσαι 43. Τώρα έχω ξεκινήσει μια πορεία η οποία δεν θα με αφήσει να πάω εκεί που θα πήγαινα σε δέκα χρόνια, αν δεν είχα ξεκινήσει να κάνω μεσοθεραπεία, για να μην σχηματιστούν οι ρυτίδες και οι αυλακώσεις.

Είχα και ακμή και με την αυτόλογη μεσοθεραπεία, το δέρμα του προσώπου μου έγινε πάλι εντελώς λείο. Έμειναν μόνο τα σημάδια από την ακμή, τα οποία θα φύγουν κι αυτά, εφ’ όσον δεν παρουσιάσω άλλη ακμή.

Τον Σταύρο Ταταράκη τον συστήνω ανεπιφύλακτα.  
 

Χ.Τ. -
Θεράπων Ιατρός: Σταύρος Ταταράκης