Φυσική θεραπεία Κολπίτιδας...

Από την ενηλικίωσή μου είχα ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ με θέματα αλλεπάλληλων κολπίτιδων και κολπικών μηκυτιάσεων και η συμβατική ιατρική είχε αποτύχει να μου λύσει το πρόβλημα καθότι προσέφερε μία εφήμερη ανακούφιση και το πρόβλημα επανεμφανιζόταν.

Ο κ. Ταταράκης μου συνέστησε μία ομοιοπαθητική θεραπεία και θεραπεία με απόσταγμα από σπόρους γκρέιπφρουτ και προβιοτικά, σε συνδυασμό με μια πάρα πολύ συγκεκριμένη διατροφή και ωτοβελονισμό, τα οποία σε βάθος τριμήνου μου έλυσαν το πρόβλημα, το οποίο ήταν πάρα πολύ σημαντικό και το οποίο έκτοτε (από το 2013) δεν με έχει ξαναενοχλήσει.

Μετά από το τρίμηνο συνέχισα να παίρνω τα προβιοτικά και σιγά σιγά έκοψα το απόσταγμα γκρέιπ φρουτ και δεν έχω ξανακάνει έκτοτε ωτοβελονισμό.

Αυτό που έκανε ουσιαστικά την διαφορά είναι ότι οι θεραπείες έγιναν όλες μαζί. Αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα πολύπλευρα στο πλαίσιο της εξατομικευμένης Medical Nature Formula. Και φυσικά και εγώ ήμουν πάρα πολύ συνεπής ως προς αυτά που μου είχε συστήσει ο γιατρός. Τα έκανα όλα.

Είμαι βαθιά ευγνώμων, γιατί ήταν ένα φαινομενικά "ακίνδυνο" γυναικολογικό πρόβλημα , το οποίο όμως ήταν πάρα πολύ ενοχλητικό για την καθημερινότητά μου και επηρέαζε αρνητικά την ζωή μου για 18 χρόνια.

 

Ε. Π. - Χρόνια Κολπική Μυκητίαση
Θεράπων Ιατρός: Σταύρος Ταταράκης
Δες κι άλλες Εμπειρίες από Φυσικές Θεραπείες στο Medical Nature Center.