ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ

Η ομοιοπαθητική δρα στο ψυχονοητικό επίπεδο. Κι αφού ο άνθρωπος βελτιώνεται σε αυτό το επίπεδο, έχει τη δυνατότητα να τηρήσει πιο εύκολα ένα πρόγραμμα σωστής διατροφής, να αντιστέκεται πιο εύκολα στους πειρασμούς και να κάνει ορθότερες επιλογές.

Η ομοιοπαθητική για αδυνάτισμα απευθύνεται στη βελτίωση της γενικής κατάστασης του οργανισμού. Όταν έχεις καλύτερη διάθεση και η υγεία σου βρίσκεται σε καλό επίπεδο, τότε αποκτάς τη δυνατότητα να ελέγξεις το βάρος του σώματός σου με πιο σωστές διατροφικές επιλογές και μη έχοντας ανάγκη να συμπληρώσεις συναισθηματικά κενά με παραπανίσιο φαγητό (κενές θερμίδες, λιπαρά, ζαχαρώδη κ.λπ.).

Μετά τη λήψη του ιστορικού σας, θα δοθεί το σωστό κατάλληλο ιδιοσυγκρασιακό ομοιοπαθητικό φάρμακο από τον Oμοιοπαθητικό Iατρό Σταύρο Ταταράκη.

Και μέρα με τη μέρα, ο οργανισμός θα αρχίσει να αναβαθμίζεται σε πολλαπλά επίπεδα:

  • Βελτιώνεται ο ύπνος. Ο βελτιωμένος και ποιοτικός ύπνος συνεπάγεται άμεσα αυξημένες δυνατότητες αποτοξίνωσης από τον οργανισμό και, φυσικά, καλύτερο μεταβολισμό.
  • Βελτιώνεται η διάθεση και, κατά άμεση συνέπεια, μειώνεται η ψυχογενής βουλιμία, από την οποία πάσχει το συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό των παχυσάρκων.
  • Επίσης, αν η παχυσαρκία οφείλεται σε ορμονολογικά αίτια (θυρεοειδοπάθεια, πολυκυστικές ωοθήκες), βελτιώνοντας αυτή την παθολογία, η ομοιοπαθητική αγωγή βελτιώνει εμμέσως και τον μεταβολισμό και ο θεραπευόμενος αδυνατίζει πιο εύκολα.

Δες και πώς δρα ο Βελονισμός για Αδυνάτισμα.