ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΡΥΤΙΔΩΝ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ

Αντιμετώπιση Ρυτίδων με Φυσικές Θεραπείες

 

Με την Αντιγήρανση Medical Nature Formula επιτυγχάνουμε το μέγιστο της φυσικής δυνατότητας του οργανισμού στην ενεργοποίηση του κολλαγόνου. Το σχήμα των επιμέρους φυσικών θεραπειών εξαρτάται από την ποιότητα δέρματος και την ηλικία της γυναίκας:

Διατροφή - Συμπληρώματα Διατροφής: Η διατροφή παίζει τεράστιο ρόλο στην ενεργοποίηση της παραγωγής φυσικού κολλαγόνου από τον οργανισμό. Η δημιουργία φυσικού κολλαγόνου από τον οργανισμό είναι ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους δεν είναι σωστό να στερούμαστε την ζωϊκή πρωτεΐνη. Κρίσιμο ρόλο παίζει και η βιταμίνη C χωρίς την οποία δεν μπορεί να παραχθεί κολλαγόνο από τον οργανισμό. Η βιταμίνη C χρειάζεται για να παραχθεί η υδροξιπρολίνη, η σημαντικότερη πρωτεΐνη του κολλαγόνου.
Αυτόλογη Μεσοθεραπεία: Η απόλυτα ενδεικνυόμενη φυσική θεραπεία με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα.
Ετερόλογη Μεσοθεραπεία: Εξίσου αποτελεσματική με την αυτόλογη μεσοθεραπεία για την ενεργοποίηση της παραγωγής φυσικού κολλαγόνου.
Οξέα Φρούτων: Συνιστώνται ως εξαιρετική θεραπεία για την ενεργοποίηση παραγωγής κολλαγόνου από το δέρμα.
Αισθητικός Βελονισμός: Η υπ' αριθμόν 1 αποτελεσματική φυσική θεραπεία για την ενεργοποίηση του φυσικού κολλαγόνου.
LPG και Ραδιοσυχνότητες: Τόσο το LPG όσο και οι ραδιοσυχνότητες βοηθούν πολύ στην ενεργοποίηση του φυσικού κολλαγόνου.
Gua Sha: Βοηθά στην ενεργοποίηση του φυσικού κολαγόνου και της ελαστίνης και λειαίνει τις ρυτίδες.
Άσκηση: Η άσκηση με αντιστάσεις (βάρη) επιβαρύνει τους μυς, τα οστά και τους τένοντες σε τέτοιο βαθμό, που αναγκάζει τον οργανισμό να μπει σε μια διαδικασία ανάπλασης μεγαλύτερων ιστών. Αυτή η ανάπλαση των ιστών πραγματοποιείται αν υπάρχουν οι εξής βασικές προϋποθέσεις: Σωστή διατροφή, ενυδάτωση (νερό, υγρά) και ξεκούραση (ύπνος). Οι νέοι ιστοί αποτελούνται από πρωτεΐνη και κυρίως κολλαγόνο.