Θεραπεύτηκε το έκζεμα στα χέρια μου χωρίς κορτιζόνη...

“Είχα προβλήματα δερματολογικά, έκζεμα στα χέρια. Πήγαινα για χρόνια για θεραπείες στους γιατρούς. Σε όποιον γιατρό πήγαινα, μου δίναν κρέμες, αλοιφές, χάπια, όλα με κορτιζόνη. Την ώρα που έπαιρνα την κορτιζόνη, σταμάταγε το πρόβλημα και μόλις τελείωνα τη θεραπεία, φούντωνα ξανά και συνέχεια ήμουν σε αυτή την κατάσταση για περίπου εφτά χρόνια.

Και έτσι πήγα τελικά στον Σταύρο Ταταράκη για ομοιοπαθητική. Πριν ξεκινήσουμε τη θεραπεία για τη δερματίτιδα, κάναμε έλεγχο αίματος να δούμε τι πρόβλημα υπάρχει και ανακαλύψαμε ότι έχω και θυρεοειδή. Η θεραπεία κράτησε περίπου ενάμιση χρόνο, μόνο με συμπληρώματα διατροφής και πρόγραμμα διατροφής. Μέσα σε ενάμισυ χρόνο τελείωσε εντελώς το πρόβλημα  μέχρι και σήμερα. Έχουν περάσει έξι χρόνια και είμαι καλά.

Είχα και αλλεργίες.  Στους άλλους γιατρούς που πήγαινα, δεν μπορούσαμε να ανακαλύψουμε τι με πείραζε και συνέχεια έπαιρνα κορτιζόνη. Με τη θεραπεία του Σταύρου σιγά σιγά το έκζεμα άρχισε να υποχωρεί. Και σε ενάμισυ χρόνο εξαφανίστηκαν όλα μέχρι σήμερα και οι αλλεργίες.

Και δεν είμαι μόνο εγώ. Έστειλα στον Σταύρο τρεις πελάτες μου και ήταν πάρα πολύ ευχαριστημένοι.  Είχαν το ίδιο πρόβλημα όπως κι εγώ. Δεν μπορούσαν να βρουν άκρη με τους άλλους γιατρούς.  Στο τέλος της θεραπείας μετάνιωσε ότι δεν μου τράβηξε φωτογραφίες στην αρχή πώς ήταν τα χέρια μου πριν από τη θεραπεία (με τις ρωγμές και ματωμένα), να το έχουμε παράδειγμα για τους άλλους ασθενείς.“

 

Μ. K. - Έκζεμα, Σκασμένο δέρμα στα χέρια (ρωγμές που μάτωναν), Αλλεργία
Θεράπων Ιατρός: Σταύρος Ταταράκης
Δες κι άλλες Εμπειρίες από Φυσικές Θεραπείες στο Medical Nature Center.