Διατροφή για φούσκωμα στην κοιλιά...

Στην αρχή είχα προβλήματα, δεν έκανα καλές καύσεις. Ερχόμουν φουσκωμένος στο γραφείο. Όταν δεν έχεις καλές καύσεις, δεν δουλεύει καλά ο μεταβολισμός σου. Τρως το βράδυ και ζυγίζεσαι το πρωί και βλέπεις ότι δεν έχεις απώλεια βάρους, ότι δεν έχεις χωνεύσει το φαγητό που έχεις φάει, με αποτέλεσμα να έχεις φούσκωση.

Με το που μου έδωσε διατροφή, από την πρώτη στιγμή είδα διαφορά. Δεν ήμουνα φουσκωμένος πλέον, έκανα σωστές καύσεις. Όταν πήγαινα στη δουλειά ήμουνα μια χαρά, ξεφούσκωτος. Όταν κάποια στιγμή ανακάτεψα την διατροφή μου και διατάραξα τις διατροφικές μου συνήθεις, είχε σαν αποτέλεσμα πάλι να δημιουργήσω το ίδιο πρόβλημα με τις καύσεις και την πρησμένη κοιλιά.

Κάνω ακόμα διατροφή. Ακολουθώ πιστά αυτά που μου έχει πει, γιατί πραγματικά είναι πολύ καλά.

Με τις διατροφές που δίνει ο κ. Ταταράκης, άπαξ και τις ακολουθήσεις, έχεις σίγουρα αποτελέσματα. Και με την κάθε περίπτωση ασχολείται πραγματικά με μεγάλο ενδιαφέρον, με λεπτομέρειια και με όρεξη. Μπορεί να διαθέσει ώρες. Μπορείς να τον πάρεις και τηλέφωνο και να ασχοληθεί για πολλή ώρα. Και επίσης δίνει και διατροφή ανάλογα με την όρεξη του καθενός. Μπορείς να του πεις ότι δεν τρως αυτό και θα σου δώσει κάτι άλλο, αν δεν σου αρέσει.

Είναι ο καλύτερος. Θα τον συνέστηνα ανεπιφύλακτα σε πολύ κόσμο. Ξέρει τη δουλειά του. Δεν είναι από αυτούς  που σου λένε να τρως σαλάτα. Αυτό δεν είναι διατροφή. Είναι καταστροφή.

 

Σ. Π. - Τυμπανισμός
Θεράπων Ιατρός: Σταύρος Ταταράκης
Δες κι άλλες Εμπειρίες από Φυσικές Θεραπείες στο Medical Nature Center.