ΜΙΛΗΣΕ ΜΑΣ!

 

Ρώτησέ μας ό,τι θέλεις για την Υγεία ή την Εμφάνισή σου, είτε τηλεφωνικά στο 213 03 29270, είτε συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Κλείσε Ραντεβού για τη φυσική θεραπεία σου στο Medical Nature Center, Βασιλίσσης Όλγας 4, 2ος όροφος, Μαρούσι, 151 24 (Ηλεκτρικός Σταθμός).

Για εκτός Αττικής, κάνουμε συνεδρίες και μέσω skype για Ομοιοπαθητική και Διατροφή.

Μάθε τι χρειάζεσαι για να νιώθεις καλύτερα!

*Επικοινωνία μόνο για χρήστες άνω των 18 ετών. Tα στοιχεία σας προστατεύονται αυστηρώς από το ιατρικό απόρρητο. Δεν δίνουμε τα στοιχεία σας σε τρίτους. Τα διατηρούμε το πολύ μέχρι ένα έτος στον server. Σε αυτό το διάστημα, μπορείτε να μας ζητήσετε να τα τροποποιήσουμε ή να τα διαγράψουμε. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσής μας δικαιούσθε να υποβάλετε παράπονο στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Θα επικοινωνήσουμε σε λιγότερο από 12 ώρες και, το πιο πιθανό σε λιγότερο από 2 ώρες!

x

Στείλτε μου δωρεάν σε PDF τον Πλήρη Οδηγό με τις "15 Φυσικές Θεραπείες Αντιγήρανσης" με όλα τα Πλεονεκτήματα,  Μειονεκτήματα και τα "Μυστικά" κάθε Φυσικής Θεραπείας Αντιγήρανσης  (Μεσοθεραπεία, Υαλουρονικό Οξύ, Οξέα Φρούτων κ.ά.)

 

* Επικοινωνία μόνο για χρήστες άνω των 18 ετών. Δεν δίνουμε τα στοιχεία σας σε τρίτους. Τα διατηρούμε τουλάχιστον ένα έτος μόνο για την επικοινωνία μαζί σας. Οποτεδήποτε θελήσετε, μπορείτε να μας ζητήσετε να τα τροποποιήσουμε ή να τα διαγράψουμε. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσής μας μπορείτε να υποβάλετε παράπονο στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.