ΨΩΜΙ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ, ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Ψωμί χωρίς γλουτένη, με αλεύρι ζέας

Πανεύκολη συνταγή, αρκεί να είσαι στο σπίτι για δυόμισι ώρες.

Διευκρίνιση για τη ζέα (δίκοκκο σιτάρι):

Η ζέα (δίκοκκο σιτάρι) περιέχει λιγότερη γλουτένη από το σιτάρι και τα υπόλοιπα δημητριακά. Επίσης, λόγω του ότι πρόκειται για έναν αρχαίο σπόρο, έχει παρατηρηθεί ότι η γλουτένη που περιέχει δεν είναι καθόλου βλαπτική σε όσους έχουν δυσανεξία στην γλουτένη.

Τονωτικό Ρόφημα για το Κρυολόγημα

Βότανα για κρυολόγημα: Τζίντζερ, Κανέλα, Κάρδαμο... για ένα τονωτικό ρόφημα

Όσο χάλια και να είσαι, αυτό το φυσικό ρόφημα σου δίνει αμέσως ξεμπούκωμα, τόνωση και ευεξία. Καλύτερα να έχεις όλα τα συστατικά στο ράφι της κουζίνας, για ώρα ανάγκης.

Σοκολατένιο Σπιτάκι Αντι-Στρες

Κατασκευή από σοκολάτα για παιδιά και γονείς -Χριστουγεννιάτικο σοκολατένιο σπίτι

Μια συνταγή χαράς για όλη την οικογένεια.

Για το χριστουγεννιάτικο σοκολατένιο σπιτάκι αντι-στρες θα χρειαστείτε:


Τα βασικά υλικά:

ΜΑΥΡΟ ΤΣΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΙΡΟΠΙ ΓΙΑ ΦΛΕΜΑΤΑ

Τσάι με βρογχολυτικές ιδιότητες (φλέματα, κόμπο στο λαιμό)

Αυτό το γιατροσόφι μας το έστειλε η Διονυσία Ρώντα.

«Πριν χρόνια είχα επί μήνες έναν κόμπο στον λαιμό μου. Μου είχε μείνει από κρυολόγημα, παρ' όλο που είχα πάρει σιρόπι τότε για τα φλέματα.

12 Συμβουλές για Κρέας στα κάρβουνα χωρίς καρκίνο

Συμβουλές για ψήσιμο κρέατος στη σχάρα χωρίς κίνδυνο καρκίνου

Αν ετοιμάζεστε για μια έφοδο στην ψησταριά, καλό είναι να ξέρετε πώς να αποφύγετε τις καρκινογόνες ουσίες που συνδέονται με τη ψήσιμο του κρέατος σε ανοιχτή φωτιά (στα κάρβουνα) ή σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες (γκριλ).

Αντικαρκινική Χορτόσουπα Βελουτέ με Μπρόκολο, Κουνουπίδι και Σέλερι

Χορτόσουπα βελουτέ με αντικαρκινικά συστατικά

Νοστιμότατη βελουτέ σούπα για πάρτι βιταμινών και φίλων. Το σίγουρο είναι ότι μικροί - μεγάλοι θα ξετρελλαθούν. Και δεν σε νοιάζει αν θυμάσαι συχνότερα το ψυγείο, όσο είναι μέσα αυτός ο γευστικός πειρασμός, επειδή… ΔΕΝ παχαίνει!!! Ιδανική συνταγή για τραπέζι σε φίλους, είτε ως νηστίσιμη συνταγή, είτε για να συνοδέψει πιάτα με κρέας και να αντισταθμίσει τις θερμίδες.