Όσα θέλεις να μάθεις για τις φυσικές θεραπείες Αντιήρανσης στο Medical Nature Center.

Η σοφία της Φύσης χαρίζει περισσότερη γλυκύτητα κατά την ωρίμανση...

 

Ρωτήστε ό,τι άλλο θέλετε για την εξατομικευμένη φόρμουλα αντιγήρανσης Medical Nature Formula.

Πώς μπορώ να ενημερωθώ για την δική μου εξατομικευμένη φόρμουλα φυσικής αντιγήρανσης Medical Nature Formula;

Συμβουλευθείτε εδώ τον Ιατρό Σταύρο Ταταράκη για τις πιο αποτελεσματικές φυσικές θεραπείες αντιγήρανσης ειδικά για το δικό σας πρόσωπο και σώμα.

 

Ποιες θεραπείες περιλαμβάνονται στη Medical Nature Formula Αντιγήρανση για τις λεπτές ρυτίδες στο μέτωπο – για μείωση ή και εξαφάνιση;

Με την Αντιγήρανση Medical Nature Formula επιτυγχάνουμε όχι απλώς μείωση ρυτίδων με φυσικό τρόπο, αλλά και πλήρη εξαφάνιση των λεπτών ρυτίδων προσώπου με τον κατά περίπτωση ενδεδειγμένο συνδυασμό των εξής φυσικών θεραπειών:

 1. Με τον Βελονισμό κατά του Στρες συνοφρυώνεστε πολύ λιγότερο και προστατεύετε το δέρμα και όλο τον οργανισμό σας από τις χρόνιες επιπτώσεις γήρανσης του στρες.
 2. Η Μεσοθεραπεία (Αυτόλογη και Ετερόλογη) βελτιώνει πολύ τις λεπτές ρυτίδες που έχουν ήδη δημιουργηθεί με φυσική ανάπλαση του δέρματος.
 3. Φυσική ανάπλαση του δέρματος και βελτίωση των λεπτών ρυτίδων επιτυγχάνουμε και με τα Οξέα Φρούτων.
 4. Με την κολλαγονογένεση που προκαλούμε με τον Αισθητικό Βελονισμό μειώνονται αισθητά οι ρυτίδες.
 5. Με το LPG (Λιπομασάζ) και με τις Ραδιοσυχνότητες (RF) επιτυγχάνουμε γέμισμα του προσώπου και, με αυτόν τον τρόπο, μείωση ή και εξαφάνιση των λεπτών ρυτίδων.
 6. Το Botox εξαφανίζει εντελώς τις λεπτές ρυτίδες όσο διαρκεί η δράση του.
 7. Το Υαλουρονικό Οξύ βελτιώνει τις λεπτές ρυτίδες με το "τέντωμα" του δέρματος.
 8. Peeling
 9. Καθαρισμός Προσώπου
 10. Ενυδάτωση Προσώπου
 11. Gua Sha: Αυτό το μασάζ σπάει τις λεπτές ρυτίδες.

 

Πώς αντιμετωπίζονται οι ρυτίδες ματιών στην Medical Nature Formula;

Η εξατομικευμένη φόρμουλα αντιγήρανσης Medical Nature Formula επιτυγχάνει την ιδανικότερη πρόληψη για τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια (πόδι χήνας) με:

 • Μεσοθεραπεία
 • Αισθητικό Βελονισμό (ουσιαστική πρόληψη μέσω φυσικής κολλαγονογένεσης)
 • LPG
 • Ραδιοσυχνότητες
 • Gua Sha

Επίσης, ο κατάλληλος συνδυασμός Λιπομασσάζ και Αισθητικού Βελονισμού επιτυγχάνει την ιδανικότερη αντιμετώπιση των ρυτίδων που έχουν ήδη σχηματιστεί στην ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια.

 

Οι ρυτίδες ανάμεσα στα φρύδια πώς αντιμετωπίζονται με φυσικές θεραπείες;

Με την προσωπική σας Medical Nature Formula Αντιγήρανση μπορείτε να έχετε την ιδανική πρόληψη με:

 • Αυτόλογη Μεσοθεραπεία (μία φορά τον χρόνο)
 • Ετερόλογη Μεσοθεραπεία (δύο φορές τον χρόνο)
 • Ορθομοριακή Διατροφή
 • Botox τοπικά για πρόληψη σημείων όπου υπάρχει επιρρέπεια.
 • LPG


Μείωση στις ρυτίδες ανάμεσα στα φρύδια επιτυγχάνουμε ιδανικά, στο πλαίσιο της Αντιγήρανσης Medical Nature Formula με:

 • Αυτόλογη Μεσοθεραπεία (ετήσια θεραπεία)
 • Ετερόλογη Μεσοθεραπεία (κάθε εξάμηνο)
 • Αισθητικό Βελονισμό (με φυσική κολλαγονογένεση)
 • LPG: Για ρηχές ρυτίδες ανάμεσα στα φρύδια. (Σε μια ρυτίδα που είναι στατική, βαθιά, το λιπομασάζ δεν περιμένουμε να αποδώσει.)
 • Botox: Είναι ο πλέον διαδεδομένος τρόπος αντιμετώπισης των ρυτίδων έκφρασης κυρίως στην περιοχή του μετώπου, στο μεσόφρυο και επιτυγχάνει μέχρι και εξαφάνιση των ρυτίδων ανάμεσα στα φρύδια.
   

 

ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ - ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ, ΤΟΠΙΚΟ ΛΙΠΟΣ, ΧΑΛΑΡΩΣΗ

Πώς γίνεται η καταπολέμηση της κυτταρίτιδας με φυσικές θεραπείες;

Ο συνδυασμός των επιμέρους ενδεικνυόμενων φυσικών θεραπειών στην εξατομικευμένη Αντιγήρανση Medical Nature Formula επιτυγχάνει θεαματικά αποτελέσματα για σώμα χωρίς κυτταρίτιδα:

 • Μεσοθεραπεία (Αυτόλογη και Ετερόλογη): Ειδικά στην Ετερόλογη Μεσοθεραπεία χρησιμοποιούμε στο Medical Nature Center πιστόλι μεσοθεραπείας για πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια στην έγχυση και πολύ μειωμένη ενόχληση. Εγχύονται φυσικές ουσίες όπως δεοξυχολικό οξύ, καφεΐνη.
 • Διατροφή - Συμπληρώματα Διατροφής: Στοχευμένη διατροφή με αποφυγή τηγανητών, περιορισμό ζάχαρης και γλυκών, άλατος κ.λπ., σε συνδυασμό με προτεινόμενα συμπληρώματα διατροφής (Ωμέγα 3 λιπαρά, αντιοξειδωτικά κ.ά.).
 • Λιπομασσάζ και Ραδιοσυχνότητες: Η κατ' εξοχήν ενδεικνυόμενη θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας, ιδιαίτερα σε συνδυασμό με Μεσοθεραπεία. Λεμφικό Μασάζ (LPG) για βελτίωση κυκλοφορίας του αίματος και ενεργοποίηση της λιποδιάλυσης.
 • Άσκηση: Προτεινόμενες ειδικές ασκήσεις.

 

Για τις ρυτίδες χαμόγελου υπάρχει φυσικός τρόπος αντιμετώπισης;

Δεν πρόκειται για πραγματικές ρυτίδες, αλλά για την ρινοπαρειακή πτυχή, η οποία απλώς βαθαίνει με την ηλικία. Μπορούμε να επιβραδύνουμε την επιδείνωσή της, στο πλαίσιο της Αντιγήρανσης Medical Nature Formula με:

 • Υαλουρονικό Οξύ: Η κατ' εξοχήν ενδεικνυόμενη θεραπεία πρόληψης και αντιμετώπισης για την ρινοπαρειακή πτυχή.
 • Μεσοθεραπεία: Αυτόλογη και Ετερόλογη.
 • Αισθητικό Βελονισμό: Μια ακόμα πολύ καλή θεραπεία για την πρόληψη της επιδείνωσης της ρινοπαρειακής πτυχής.
 • Διατροφή και Συμπληρώματα Διατροφής
 • Οξέα Φρούτων και Βαθιά Ενυδάτωση: Για πρόληψη, αλλά και μείωση των λεπτών ρυτίδων.
 • LPG: Για πρόληψη και μόνο για λεπτές ρυτίδες.
 • Ραδιοσυχνότητες: Μόνο για πρόληψη.

 

Οι ρυτίδες στα χείλη πώς αντιμετωπίζονται;

Οι ρυτίδες στο άνω χείλος (ρυτίδες καπνιστού) αντιμετωπίζονται με Botox.

Πώς μπορώ να αποφύγω τις ρυτίδες έκφρασης που βλέπω στην μητέρα μου (εφ' όσον κάνουμε τις ίδιες εκφράσεις);

Η προσωπική σας Medical Nature Formula Αντιγήρανση, κατά περίπτωση, μπορεί να περιλαμβάνει:

 • Μεσοθεραπεία, Οξέα Φρούτων, Αισθητικό Βελονισμό, LPG, Ραδιοσυχνότητες, Gua Sha: Ενεργοποιούν την φυσική κολλαγονογένεση.
 • Botox: Επιτυγχάνουμε τη μείωση της κινητικότητας για πλήρη αποφυγή ρυτίδων στα επιρρεπή σημεία.
 • Διατροφή και Συμπληρώματα Διατροφής: Μπορούμε να βοηθήσουμε το δέρμα να αντισταθεί στις οξειδώσεις και να κάνει λιγότερες ρυτίδες.
   

Με ποιες φυσικές θεραπείες αντιμετωπίζονται οι ρυτίδες στον λαιμό και στο ντεκολτέ;

Ιδανική αντιμετώπιση στο εξατομικευμένο θεραπευτικό σχήμα Αντιγήρανση Medical Nature Formula με:

 • Μεσοθεραπεία (Αυτόλογη και Ετερόλογη): Μειώνει τις βαθιές ρυτίδες στο μπούστο.
 • Διατροφή και Συμπληρώματα Διατροφής
 • LPG και Ραδιοσυχνότητες: Και οι δύο αυτές θεραπείες έχουν καλό αποτέλεσμα για τον λαιμό τόσο για πρόληψη όσο και για μείωση των ρυτίδων στον λαιμό. Επιτυγχάνουμε μείωση των λεπτών ρυτίδων σε αυτές τις περιοχές, ανάλογα με την περίπτωση. Η υπεραιμία διευκολύνει την φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.
 • Ενυδάτωση: Όταν το δέρμα είναι σωστά και βαθιά ενυδατωμένο, οι ρυτίδες που δημιουργούνται λόγω της έντονης κίνησης του λαιμού δεν παραμένουν.
   

 

ΔΕΡΜΑΤΙΚΕΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ (ΠΑΝΑΔΕΣ - ΑΠΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ - ΑΚΜΗ)https://medicalnaturecenter.gr/mesotherapeia-proswpou-tatarakis

Πώς γίνεται η αντιμετώπιση πανάδων με φυσικό τρόπο;

Για τις δυσχρωμίες του δέρματος του προσώπου (πανάδες), η προσωπική σας Medical Nature Formula Αντιγήρανση μπορεί να περιλαμβάνει, κατά περίπτωση:

Διατροφή και Συμπληρώματα Διατροφής για καταπολέμηση ελεύθερων ριζών κ.λπ.
Αυτόλογη και Ετερόλογη Μεσοθεραπεία: (Δες: Πώς μου έφυγαν οι πανάδες με τη Μεσοθεραπεία).
Οξέα Φρούτων: Συνιστάται ως θεραπεία πανάδων για πανάδες στο πρόσωπο που προέρχονται από την ηλικία ή από έγκαυμα. Αυτές οι δυσχρωμίες αντιμετωπίζονται με α-υδροξυοξέα (ΑΗΑ). Το χλόασμα (πανάδες εγκυμοσύνης) δεν έχει νόημα να το αντιμετωπίσουμε, με την έννοια ότι είναι παροδικό. Επίσης σε μία υπερμελάχρωση του δέρματος από έκθεση στον ήλιο βοηθάει η θεραπεία με οξέα φρούτων, ανάλογα με την περίπτωση (πόσο πρόσφατες είναι, τι βάθος έχουν κ.ά.). Φυσικά, δεν μιλάμε καθόλου για φακίδες. Οι τελευταίες οφείλονται σε κληρονομικότητα και έχουν ούτως ή άλλως διαφορετική, ομοιογενή εμφάνιση, που δεν ενοχλεί γενικά.
 

Η ακμή μετά τα 30 με ποιες φυσικές θεραπείες μπορεί να αντιμετωπιστεί;

Ανάλογα με την περίπτωσή σας, ο συνδυασμός φυσικών θεραπειών Αντιγήρανση Medical Nature Formula για την καταπολέμηση ακμής μετά τα 30 μπορεί να περιλαμβάνει:

Αισθητικό Βελονισμό: Η πλέον ενδεδειγμένη και ασφαλής θεραπεία για την ακμή μετά τα 30.
Διατροφή και Συμπληρώματα Διατροφής για πρόληψη και αντιμετώπιση: Αποφεύγοντας την ζάχαρη από την διατροφή, τα υδρογονωμένα λιπαρά κ.λπ. Η ακμή, ιδίως σε μεγαλύτερες ηλικίες, είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων. Σε εσάς πιθανότατα να έχει σχέση με το stress και με την κακή κατάσταση του εντέρου. Σε αυτό μπορούν να βοηθήσουν τα προβιοτικά (ζωντανό γιαούρτι, κεφίρ, προβιοτικά συμπληρώματα διατροφής). Εάν οφείλεται αποκλειστικά σε κατανάλωση συγκεκριμένων τροφών, οι τροφές που συνήθως ευθύνονται για την ακμή είναι η ζάχαρη, τα κορεσμένα υδρογονωμένα λιπαρά (επεξεργασμένα και τηγανητά), τα αλλαντικά και τα τυριά. Πολλές φορές και τα αβγά, ειδικά αν είναι τηγανητά. Τα αβγά καλύτερα να καταναλώνονται βραστά ή ποσέ. Επίσης, τις περισσότερες φορές, τα σπυράκια που βγαίνουν από κατανάλωση "κακών" τροφών, εντοπίζονται κυρίως στο επάνω μέρος του λαιμού, μεταξύ κεφαλής και τραχήλου (εκεί που τελειώνει το προγούλι), όπως και κάτω από τους γλουτούς.
Οξέα φρούτων, Peeling και Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου: Στη διάθεσή μας για την αντιμετώπιση της φαγεσωρικής ακμής (σμήγμα).
Ομοιοπαθητική: Η όψιμη ακμή αφορά αιτίες βαθύτερες που μπορούν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά με το κατάλληλο ιδιοσυγκρασιακό ομοιοπαθητικό σκεύασμα.

 

ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Λάμψη Προσώπου με Φυσικές Θεραπείες Medical Nature Formula

Για λάμψη στο πρόσωπο ποιες φυσικές θεραπείες υπάρχουν;

Η Medical Nature Formula Αντιγήρανση εγγυάται σίγουρη επιτυχία με τον ιδανικό συνδυασμό των εξής φυσικών θεραπειών ειδικά για εσάς:

 • Αυτόλογη Μεσοθεραπεία: Η κατ' εξοχήν φυσική θεραπεία αναζωογόνησης προσώπου. Κυριολεκτικά αυτό θα είναι το σχόλιο που θα ακούτε από τις φίλες σας, ότι "λάμπετε".
 • Ετερόλογη Μεσοθεραπεία: Ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα συγκριτικά με την αυτόλογη μεσοθεραπεία, αν, για κάποιον λόγο, επιλέξετε να μην επωφεληθείτε από το συνδυαστικό αποτέλεσμα των δύο τύπων μεσοθεραπείας στο πλαίσιο της Μεσοθεραπείας Medical Nature Formula.
 • Διατροφή - Συμπληρώματα Διατροφής: Ωμά φρούτα και λαχανικά με πολλά ένζυμα (ανανάς κ.λπ.)
 • Οξέα φρούτων: Η απόλυτα ενδεικνυόμενη θεραπεία για λάμψη προσώπου, η οποία ενισχύει πολύ τα αποτελέσματα της μεσοθεραπείας. Από τα οξέα φρούτων βλέπουμε άμεση λάμψη.
 • Ενυδάτωση: Και με την βαθιά Ενυδάτωση βλέπουμε άμεση λάμψη.

 

Η χαλάρωση προσώπου πώς αντιμετωπίζεται;

Ιδανική ανόρθωση περιγράμματος προσώπου προσφέρει η Medical Nature Formula Αντιγήρανση, με τον ενδεικνυόμενο, για την δική σας περίπτωση, συνδυασμό φυσικών θεραπειών:

Μεσοθεραπεία (Αυτόλογη και Ετερόλογη): Ενδείκνυται για τη διατήρηση του τριγώνου του προσώπου στη νεανική του μορφή.
LPG και Ραδιοσυχνότητες: Και οι δύο αυτές μέθοδοι αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά την χαλάρωση και επιτυγχάνουν σύσφιξη και ανόρθωση του περιγράμματος του προσώπου… ένα φυσικό lifting προσώπου.
Η Αντιγήρανση Medical Nature Formula επιτυγχάνει τη σύσφιξη προσώπου και την ανόρθωση του περιγράμματος του προσώπου, κατά περίπτωση, και με: Botox, Υαλουρονικό Οξύ και Αισθητικό Βελονισμό.
 

Για γέμισμα προσώπου ποιες φυσικές θεραπείες προτείνει η Αντιγήρανση Medical Nature Formula;

Με τον συνδυασμό των φυσικών θεραπειών στην εξατομικευμένη φόρμουλα αναζωογόνησης του δικού σας προσώπου, η διαφορά στις πριν και μετά φωτογραφίες σας θα είναι παραπάνω από εμφανής.

 • Υαλουρονικό οξύ: Η απόλυτα ενδεικνυόμενη φυσική θεραπεία για ένα νεανικό, φρέσκο, "ζουμερό" πρόσωπο. Το υαλουρονικό οξύ γεμίζει τα μάγουλα του προσώπου και τις πτυχές (π.χ. τη ρινοπαρειακή πτυχή, δηλαδή, τη γραμμή που ξεκινά από τη μύτη και καταλήγει στην άκρη του στόματος.)
 • Αισθητικός Βελονισμός: Ενδείκνυται ως συμπληρωματική φυσική θεραπεία παράλληλα με τη μεσοθεραπεία.
 • LPG και Ραδιοσυχνότητες: Ενδείκνυνται και οι δύο θεραπείες, κατά περίπτωση.

Υπάρχει φυσικός τρόπος να μην κάνουμε βαθιές ρυτίδες στο μέτωπο;

 

Με τον κατάλληλο συνδυασμό των παρακάτω φυσικών θεραπειών προσώπου στην εξατομικευμένη Αντιγήρανση Medical Nature Formula, προλαμβάνουμε, βελτιώνουμε έως και εξαφανίζουμε τις βαθιές ρυτίδες στο μέτωπο:

 • Η πρόληψη των βαθιών ρυτίδων με Αυτόλογη και Ετερόλογη Μεσοθεραπεία είναι η ιδανική αντιμετώπιση. Στης ήδη υπάρχουσες βαθιές ρυτίδες επιτυγχάνουμε ήπια βελτίωση.
 • Με την Ορθομοριακή Διατροφή επιτυγχάνουμε πρόληψη των ρυτίδων. Με τις τροφές που περιέχουν αντιοξειδωτικά καταπολεμούμε τις ελεύθερες ρίζες που συμβάλλουν στην δημιουργία ρυτίδων. Τα λιπαρά από κάποια ζωικά προϊόντα (κεφίρ, γιαούρτι) βοηθούν στην πρόληψη των ρυτίδων.
 • Για την αποφυγή βαθιών ρυτίδων χρησιμοποιούμε και τα Οξέα Φρούτων, την Ενυδάτωση, όπως και τον Αισθητικό Βελονισμό. Με τον βελονισμό προκαλούμε την φυσική κολλαγονογένεση του δέρματος. Με αυτόν τον τρόπο, βοηθάμε ουσιαστικά το δέρμα του προσώπου να αμυνθεί ενάντια στη δημιουργία ρυτίδων.
 • Με το Botox επιτυγχάνουμε θεαματική μείωση ρυτίδων ή και εξαφάνιση των βαθιών ρυτίδων για όσο καιρό διαρκεί το botox.
 • Το Λιπομασάζ (LPG) και οι Ραδιοσυχνότητες (RF) ενδείκνυνται τόσο για πρόληψη όσο και για αντιμετώπιση των βαθιών ρυτίδων.
 • Peeling
 • Καθαρισμός Προσώπου
 • Ενυδάτωση Προσώπου
 • Gua Sha: Αυτό το μασάζ σπάει τις λεπτές ρυτίδες.

 

 

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΡΥΤΙΔΩΝ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ

Αντιμετώπιση Ρυτίδων με Φυσικές Θεραπείες

Με ποιες θεραπείες μπορώ να αυξήσω την παραγωγή κολλαγόνου από τον οργανισμό μου;

 

Με την Αντιγήρανση Medical Nature Formula επιτυγχάνουμε το μέγιστο της φυσικής δυνατότητας του οργανισμού στην ενεργοποίηση του κολλαγόνου. Το σχήμα των επιμέρους φυσικών θεραπειών εξαρτάται από την ποιότητα δέρματος και την ηλικία της γυναίκας:

Διατροφή - Συμπληρώματα Διατροφής: Η διατροφή παίζει τεράστιο ρόλο στην ενεργοποίηση της παραγωγής φυσικού κολλαγόνου από τον οργανισμό. Η δημιουργία φυσικού κολλαγόνου από τον οργανισμό είναι ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους δεν είναι σωστό να στερούμαστε την ζωϊκή πρωτεΐνη. Κρίσιμο ρόλο παίζει και η βιταμίνη C χωρίς την οποία δεν μπορεί να παραχθεί κολλαγόνο από τον οργανισμό. Η βιταμίνη C χρειάζεται για να παραχθεί η υδροξιπρολίνη, η σημαντικότερη πρωτεΐνη του κολλαγόνου.
Αυτόλογη Μεσοθεραπεία: Η απόλυτα ενδεικνυόμενη φυσική θεραπεία με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα.
Ετερόλογη Μεσοθεραπεία: Εξίσου αποτελεσματική με την αυτόλογη μεσοθεραπεία για την ενεργοποίηση της παραγωγής φυσικού κολλαγόνου.
Οξέα Φρούτων: Συνιστώνται ως εξαιρετική θεραπεία για την ενεργοποίηση παραγωγής κολλαγόνου από το δέρμα.
Αισθητικός Βελονισμός: Η υπ' αριθμόν 1 αποτελεσματική φυσική θεραπεία για την ενεργοποίηση του φυσικού κολλαγόνου.
LPG και Ραδιοσυχνότητες: Τόσο το LPG όσο και οι ραδιοσυχνότητες βοηθούν πολύ στην ενεργοποίηση του φυσικού κολλαγόνου.
Gua Sha: Βοηθά στην ενεργοποίηση του φυσικού κολαγόνου και της ελαστίνης και λειαίνει τις ρυτίδες.
Άσκηση: Η άσκηση με αντιστάσεις (βάρη) επιβαρύνει τους μυς, τα οστά και τους τένοντες σε τέτοιο βαθμό, που αναγκάζει τον οργανισμό να μπει σε μια διαδικασία ανάπλασης μεγαλύτερων ιστών. Αυτή η ανάπλαση των ιστών πραγματοποιείται αν υπάρχουν οι εξής βασικές προϋποθέσεις: Σωστή διατροφή, ενυδάτωση (νερό, υγρά) και ξεκούραση (ύπνος). Οι νέοι ιστοί αποτελούνται από πρωτεΐνη και κυρίως κολλαγόνο.
 

Από ποια ηλικία μπορούμε να ξεκινήσουμε μία φυσική θεραπεία αντιγήρανσης;

Ανάλογα με τον τρόπο ζωής σας, μπορούμε να προσαρμόσουμε την προσωπική σας Αντιγήρανση Medical Nature Formula, η οποία θα περιλαμβάνει μόνο τις επιμέρους φυσικές θεραπείες που μπορούν να φέρουν ένα σωστό αποτέλεσμα για σας. Η ηλικία έναρξης της κάθε φυσικής θεραπείας αντιγήρανσης που προτείνουμε είναι ενδεικτική. Σε προβληματικά δέρματα, που έχουν παρουσιάσει ήδη ρυτίδες, συνιστάται να ξεκινήσετε τις κατάλληλες θεραπείες αντιγήρανσης ακόμα νωρίτερα. Η επιλογή του πότε θα ξεκινήσετε να φροντίζετε τη νεανικότητα του δέρματος στο πρόσωπο και στο σώμα σας είναι τελικά δική σας.

 • Μεσοθεραπεία: Από 30 ετών.
 • Οξέα Φρούτων: Από 30 ετών.
 • Αισθητικός Βελονισμός: Από 30 ετών.
 • LPG και Ραδιοσυχνότητες: Από 25-30 ετών.
 • Βαθύς Καθαρισμός: 15 ετών
 • Βαθιά Ενυδάτωση: 20 ετών
 • Peeling: 15 ετών
 • Άσκηση: Αν, από μικρή ηλικία, γυμνάζεσαι όπως πρέπει ανάλογα με την ηλικία, χτίζεις έναν καλό οργανισμό, με προϋποθέσεις σωστής ωρίμανσης.
 • Υαλουρονικό Οξύ: Από 35 ετών.
 • Διατροφή: Από την αρχή της ζωής ενός ανθρώπου η σωστή διατροφή για την ηλικία του καθορίζει την καλή λειτουργία του οργανισμού του και επηρεάζει καθοριστικά την ποιότητα της ζωής του στο παρόν και στο μέλλον.
 • Botox: Από 35 ετών.
 • Gua Sha: Έχει νόημα από 25 και πάνω.
   

Πώς αντιμετωπίζεται το τοπικό λίπος στην κοιλιά, σε γλουτούς και μηρούς;

Ο συνδυασμός των κατάλληλων φυσικών θεραπειών στο εξαιτομικευμένο σχήμα Αντιγήρανση Medical Nature Formula είναι η πλέον ενδεδειγμένη αντιμετώπιση για την καταπολέμηση του τοπικού λίπους με φυσικές θεραπείες χωρίς παρενέργειες.

Συγκεκριμένα, ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες της γυναίκας και για μεγιστοποίηση του αποτελέσματος, αντιμετωπίζουμε το τοπικό λίπος με

Η καταπολέμηση της κυτταρίτιδας γίνεται με:

 • Ετερόλογη Μεσοθεραπεία
 • Αισθητικό Βελονισμό (σε συνδυασμό με Βεντουζοθεραπεία)
 • LPG και Ραδιοσυχνότητες: Λιπογλυπτική με Λεμφικό Μασάζ για βελτίωση κυκλοφορίας και μηχανική ενεργοποίηση του μεταβολισμού των λιποκυττάρων για μείωση του όγκου τους / μείωση πόντων.

 

Η χαλάρωση μηρών, γλουτών και μπράτσων αντιμετωπίζεται με φυσικό τρόπο;

Ο συνδυασμός φυσικών θεραπειών στην εξατομικευμένη Αντιγήρανση Medical Nature Formula στοχεύει στο επιδιωκόμενο αποτέλεσμα με:

 • Μεσοθεραπεία (Αυτόλογη και Ετερόλογη)
 • Συμπληρώματα Διατροφής: Ξεκινώντας από την ενδεδειγμένη χρήση κολλαγόνου, βοηθούν τουλάχιστον στο επίπεδο της πρόληψης και της μη επιδείνωσης.
 • LPG και Ραδιοσυχνότητες: Κατά κύριο λόγο οι Ραδιοσυχνότητες και δευτερευόντως το LPG για Σύσφιξη.
 • Άσκηση: Ειδικές ασκήσεις με βάρη για σύσφιξη μπράτσων, μηρών και γλουτών.
   

 

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ MEDICAL NATURE FORMULA

Απαντήσεις για την Εξατομικευμένη Φόρμουλα Αντιγήρανση Medical Nature Formula στο Medical Nature Center

Τι μπορώ να περιμένω από την Αντιγήρανση Medical Nature Formula;

Οι φυσικές θεραπείες Αντιγήρανσης στο Medical Nature Center έχουν τρεις στόχους:

 1. Να βοηθήσουν στην ευεργετική θρέψη, τόνωση και εκ βάθους αναζωογόνηση όλου του οργανισμού και, κατά συνέπεια, και του δέρματος.
 2. Να αναπλάσουν και να υποστηρίξουν το δέρμα σε πρόσωπο και σώμα με φυσικές, ήπια επεμβατικές μεθόδους, για μια πιο νεανική εμφάνιση.
 3. Με την συντονισμένη επίτευξη των δύο παραπάνω στόχων, να φέρουν την χαρά και τον αέρα σιγουριάς, που θα κάνει τους γύρω σας να θαυμάζουν την καλή φυσική σας κατάσταση.

Το πλεονέκτημά σας στο Medical Nature Center είναι ότι έχετε τον προσωπικό σας γιατρό, ο οποίος είναι πιστοποιημένος σε φυσικές θεραπείες αντιγήρανσης. Ο Ιατρός Σταύρος Ταταράκης θα σας προτείνει τον ιδανικό για την δική σας περίπτωση συνδυασμό φυσικών θεραπειών αντιγήρανσης: Την προσωπική σας Αντιγήρανση Medical Nature Formula.

Συμβουλευθείτε δωρεάν τον Ιατρό Σταύρο Ταταράκη για την πιο αποτελεσματική θεραπεία αντιγήρανσης για εσάς.

 

Ποιες φυσικές θεραπείες περιλαμβάνει η Αντιγήρανση Medical Nature Formula;

Ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες αντιγήρανσης, η εξατομικευμένη φόρμουλα αντιγήρανσης που θα σας συστήσουμε στο Medical Nature Center μπορεί να περιλαμβάνει:

 • Ορθομοριακή Διατροφή (Θεραπευτική Διατροφή και Συμπληρώματα Διατροφής): Η διατροφή είναι πρωτεύουσας σημασίας στην αντιγήρανση.
 • Άσκηση: Τα οφέλη της άσκησης δεν είναι μόνο τα επιφανειακά (μυϊκή τόνωση). Η ενδεικνυόμενη για τις συγκεκριμένες ανάγκες ενός συγκεκριμένου ανθρώπου άσκηση κρατά τον οργανισμό σε υψηλό επίπεδο υγείας επιβραδύνοντας την βιολογική του ηλικία. Αντίθετα η αλόγιστη, μη στοχευμένη και υπερβολική άσκηση καταπονεί τον οργανισμό και μπορεί να επιφέρει επιμέρους βλάβες σε διάφορα όργανα, επιταχύνοντας την διαδικασία γήρανσης σε όλα τα επίπεδα.
 • Αυτόλογη Μεσοθεραπεία: Εξαιρετική αποτελεσματικότητα ως θεραπεία πρόληψης, αλλά και συντήρησης καλής ποιότητας δέρματος προσώπου. Για μέγιστη αποτελεσματικότητα, συνδυασμός με Ετερόλογη μεσοθεραπεία.
 • Ετερόλογη Μεσοθεραπεία: Με διαφορετικό τρόπο λειτουργίας, εξαιρετική αποτελεσματικότητα ως θεραπεία πρόληψης, αλλά και συντήρησης καλής ποιότητας δέρματος προσώπου. Για μέγιστη αποτελεσματικότητα, συνδυασμός με Αυτόλογη Μεσοθεραπεία.
 • Υαλουρονικό Οξύ: Αποτελεσματικό μέσο αντιγήρανσης, που λειτουργεί συμπληρωματικά με τις πραγματικές θεραπείες αντιγήρανσης (αυτόλογη και ετερόλογη μεσοθεραπεία).
 • Οξέα Φρούτων: Εξαιρετικό όπλο για την ανάπλαση και την αναζωογόνηση του δέρματος.
 • Αισθητικός Βελονισμός: Εξαιρετική φυσική θεραπεία για τη διέγερση της φυσικής παραγωγής κολλαγόνου.
 • Ραδιοσυχνότητες (RF): Επιτυγχάνει πολύ καλή διέγερση της φυσικής παραγωγής κολλαγόνου και σύσφιξη. Έχουν πολύ καλή εφαρμογή για την αντιγήρανση προσώπου και σώματος.
 • LPG (Λιπομασσάζ): Το ίδιο όπως και οι Ραδιοσυχνότητες.
 • Botox: Πολύ ισχυρό βοηθητικό εργαλείο αντιγήρανσης, που συμπληρώνει τις θεραπείες της μεσοθεραπείας. Μειώνει την κινητικότητα των μυών στις περιοχές που γίνεται η έγχυση του φαρμάκου και αφού οι μύες δεν μπορούν να συσπασθούν δεν μπορούν να δημιουργήσουν ρυτίδες.
 • Ενυδάτωση Προσώπου
 • Peeling
 • Καθαρισμός Προσώπου
 • Gua Sha: Το Gua Sha προσώπου βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και διευκολύνει την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών που εισάγουμε ταυτόχρονα στο δέρμα.

Κλείστε ραντεβού για να διαμορφώσετε μαζί με τον Ιατρό Σταύρο Ταταράκη την προσωπική σας Φυσική Φόρμουλα Αντιγήρανσης!

Ποιος είναι ο βαθμός ενόχλησης στις φυσικές θεραπείες αντιγήρανσης της Medical Nature Formula;

Στο Medical Nature Center όλες οι φυσικές θεραπείες γίνονται με τις ιδανικές συνθήκες προετοιμασίας και εφαρμογής, ώστε να ελαχιστοποιείται το αίσθημα ενόχλησης.

 • Μεσοθεραπεία: Αίσθημα τσιμπήματος. Στο Medical Nature Center οι συνεδρίες μεσοθεραπείας παρέχονται προσεκτικά, με τα πιο ποιοτικά υλικά και με την ιδανική προετοιμασία (αναισθητική κρέμα στο ιατρείο) για την αποφυγή περιττών ενοχλήσεων στη διάρκεια της θεραπείας. Επίσης η χρήση του πιστολιού μεσοθεραπείας μειώνει ακόμα πιο αποτελεσματικά την ενόχληση.
 • Botox: Ελαφρά στιγμιαία ενόχληση.
 • Υαλουρονικό Οξύ: Με την αναισθητική κρέμα που εφαρμόζουμε στο ιατρείο μειώνεται σημαντικά το αίσθημα πόνου, το οποίο, έτσι κι αλλιώς, αφορά μόνο τη στιγμή της έγχυσης (δευτερόλεπτα).
 • Οξέα Φρούτων: Ήπια ενόχληση.
 • Αισθητικός Βελονισμός: Με την αναισθητική κρέμα που εφαρμόζουμε στο ιατρείο μειώνεται σημαντικά το αίσθημα πόνου, το οποίο, έτσι κι αλλιώς, είναι διακοπτόμενη.
 • LPG και Ραδιοσυχνότητες: Εντελώς ανώδυνες θεραπείες. Αντίθετα, πρόκειται για ευχάριστες θεραπείες που δικαιούσθε κάπου κάπου.
 • Gua Sha: Εντελώς ανώδυνο μασάζ προσώπου, που προσφέρει μια ευχάριστη, χαλαρωτική εμπειρία.
 • Άσκηση: Η επιδιωκόμενη ένταση που θα σας ωφελήσει, σύμφωνα με τις οδηγίες του ειδικού.

 

Ποιο είναι το κόστος μιας εξατομικευμένης θεραπείας Αντιγήρανσης Medical Nature Formula;

H διαπιστωμένη αποτελεσματικότητα των εξατομικευμένων θεραπευτικών σχημάτων Medical Nature Formula μας έχει οδηγήσει στην διαμόρφωση οικονομικότερου πακέτου σε σύγκριση με το κόστος των θεραπειών που γίνονται μεμονωμένα.

Στο πρώτο ραντεβού που θα κλείσετε, όταν αποφασίσετε ποιες θεραπείες αντιγήρανσης θα κάνετε, το συνολικό κόστος θα διαμορφωθεί ανάλογα.

 

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστώ για κάθε μία από τις φυσικές θεραπείες αντιγήρανσης που μπορεί να περιλαμβάνει η προσωπική μου Medical Nature Formula;

 • Αυτόλογη Μεσοθεραπεία: Τουλάχιστον 3 συνεδρίες, ανάλογα με τον επιδιωκόμενο στόχο και επανάληψη κάθε έτος.
 • Ετερόλογη Μεσοθεραπεία: 4-8 αρχικές συνεδρίες και επανάληψη κάθε εξάμηνο.
 • Οξέα Φρούτων: Ανάλογα με την περίπτωση, από 4-10 συνεδρίες και επανάληψη κάθε χρόνο.
 • Αισθητικός Βελονισμός: 8-10 αρχικές συνεδρίες και επανάληψη κάθε 6 μήνες.
 • LPG:12-18, δύο φορές την εβδομάδα.
 • Ραδιοσυχνότητες: 4-8 συνεδρίες κάθε 15 ημέρες.
 • Υαλουρονικό Οξύ: Μία συνεδρία κάθε 12-14 μήνες.
 • Διατροφή: Παρακολούθηση κάθε εβδομάδα τηλεφωνικά ή διά ζώσης.
 • Botox: Δύο συνεδρίες κάθε εξάμηνο.
 • Peeling: Όσο συχνά χρειάζεται, χωρίς περιορισμό συνεδριών.
 • Βαθιά Ενυδάτωση: Όσο συχνά χρειάζεται, χωρίς περιορισμό συνεδριών.
 • Βαθύς Καθαρισμός: Δεν υπάρχει περιορισμός συνεδριών. Μία φορά το εξάμηνο σε κανονικές συνθήκες ή όσο συχνά χρειάζεται.
 • Gua Sha: 6-8 αρχικές συνεδρίες και επανάληψη κάθε 6 μήνες.

 

Πώς μπορώ να βοηθήσω στην αποτελεσματικότητα των θεραπειών αντιγήρανσης που θα κάνω, ώστε να φέρουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα;

Για να έχει τη μέγιστη αποτελεσματικότητα μία φυσική θεραπεία αντιγήρανσης έχει κρίσιμη σημασία να υποστηρίξετε την υγεία και την καλή κατάσταση του δέρματός σας αποφεύγοντας τις κακές συνήθειες που το βλάπτουν (Μάθετε ό,τι χρειάζεται για να προστατέψετε την νεανική εμφάνισή σας ανοίγοντας μία μία τις ερωτήσεις του Τεστ Αντιγήρανσης). Για παράδειγμα, αν καπνίζετε, αποφασίστε άμεσα να κόψετε το κάπνισμα με τη βοήθεια του βελονισμού.
 

Πόσο διαρκεί η συνεδρία στις φυσικές θεραπείες αντιγήρανσης Medical Nature Formula;

Κατά την πρώτη συνεδρία (κατόπιν ραντεβού) γίνεται λήψη ιατρικού ιστορικού (τουλάχιστον 30-45 λεπτά) και πλήρης ενημέρωση και αιτιολόγηση των προτεινόμενων θεραπειών τις οποίες θα συναποφασίσουμε.

H διάρκεια των επιμέρους θεραπειών είναι:

 • Αυτόλογη Μεσοθεραπεία: Στο Medical Nature Center η κάθε συνεδρία αυτόλογης μεσοθεραπείας διαρκεί περίπου μία ώρα. Σε αυτό το διάστημα κάνουμε συνδυασμό τεχνικών για σαφώς καλύτερα και πιο ορατά αποτελέσματα.
 • Ετερόλογη Μεσοθεραπεία: 45 λεπτά με συνδυασμό τεχνικών για σαφώς καλύτερα και πιο ορατά αποτελέσματα.
 • Υαλουρονικό Οξύ: Ο χρόνος της συνεδρίας εξαρτάται από τις δικές σας ανάγκες και προσδοκίες.
 • Οξέα Φρούτων: Μία ώρα.
 • Αισθητικός Βελονισμός: 45 λεπτά έως μία ώρα.
 • Λιπομασσάζ (LPG): 45 λεπτά.
 • Ραδιοσυχνότητες (RF): Μία ώρα.
 • Botox: Μία ώρα μαζί με την λήψη ιατρικού ιστορικού και την λεπτομερή ενημέρωση.
 • Peeling: Μία ώρα.
 • Βαθιά Ενυδάτωση: Μία ώρα.
 • Βαθύς Καθαρισμός: Μιάμιση ώρα.
 • Gua Sha: Μισή ώρα.

 

Ποιος είναι ο χρόνος ανάρρωσης για μία φυσική θεραπεία αντιγήρανσης;

Όλες οι φυσικές θεραπείες που αποτελούν, κατά περίπτωση, την εξατομικευμένη Medical Nature Formula είναι από καθόλου έως ελάχιστα επεμβατικές:

 • Μεσοθεραπεία: Την ίδια ημέρα. Στις περίεργες "φίλες" μπορείς να πεις ότι πήγες για σκι! (Στις πραγματικές φίλες μπορείς να πεις ότι έκανες κάτι για τον εαυτό σου – μία πραγματική ΘΕΡΑΠΕΙΑ αντιγήρανσης).
 • Υαλουρονικό Οξύ, Λιπομασσάζ (LPG), Ραδιοσυχνότητες (RF): Ανάρρωση την ίδια στιγμή.
 • Οξέα Φρούτων: Εμφανίζεστε κανονικά αμέσως μετά τη θεραπεία. Ανάλογα με τις ανάγκες σας και με το βάθος της θεραπείας, θα έχετε ένα ερύθημα στο πρόσωπο, το οποίο εξαφανίζεται μέσα στις επόμενες ώρες ή το πολύ στις επόμενες 7 ημέρες.
 • Αισθητικός Βελονισμός: Την ίδια ημέρα.
 • Botox: Για τις επόμενες 5 ώρες, δεν πρέπει να σκύβετε, να αγγίζετε το σημείο ή να πλυθείτε, να βάλετε κράνος μηχανής, να σηκώνετε βάρος πάνω από 2-3 κιλά.
 • Βαθιά Ενυδάτωση: Την ίδια στιγμή.
 • Gua Sha: Ελαφρύ κοκκίνισμα που φεύγει αμέσως.

 

Παρενέργειες μετά από κάθε συνεδρία θεραπείας αντιγήρανσης υπάρχουν;

Οι φυσικές θεραπείες που αποτελούν την Medical Nature Formula γίνονται με τις βέλτιστες προϋποθέσεις από πιστοποιημένο ιατρό και πιστοποιημένους θεραπευτές. Έτσι, ακόμα και στις λίγο επεμβατικές μεθόδους θεραπείας, επιτυγχάνουμε τον μικρότερο δυνατό χρόνο ανάρρωσης.

 • Μεσοθεραπεία, Botox, Αισθητικός Βελονισμός, Υαλουρονικό Οξύ: Εάν δημιουργηθούν εκχυμώσεις (μελανιές), φεύγουν σε λίγες ημέρες. Υποφερτή ενόχληση στη διάρκεια της θεραπείας.
 • Οξέα Φρούτων, Ραδιοσυχνότητες (RF), Λιπομασσάζ (LPG): Για την ανάπλαση προσώπου με φυσικό τρόπο συνεπάγεται από ελάχιστο έως αρκετό ξεφλούδισμα του δέρματος, από 3 ημέρες μέχρι μία εβδομάδα, ανάλογα με την ενδεικνυόμενη ένταση της θεραπείας (τον στόχο που έχετε θέσει εσείς η ίδια). Για απλή ανάπλαση, μπορεί να μην δημιουργηθεί καν ξεφλούδισμα.
 • Βαθύς Καθαρισμός, Βαθιά Ενυδάτωση; Καμμία παρενέργεια.
 • Gua Sha: Καμμία παρενέργεια, αρκεί να τηρηθούν οι προϋποθέσεις
 • Άσκηση: Καμμία παρενέργεια εφ' όσον ακολουθείτε το προτεινόμενο πρόγραμμα άσκησης με τον τρόπο που σας έχει υποδειχθεί.
   

 

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΦΥΣΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ

Άνοιξε μία μία όλες τις Ερωτήσεις και μάθε πώς να διεκδικήσεις τη νεότητα της μέσης ηλικίας για πολλά πολλά χρόνια.

Ποια είναι τα ιδιαίτερα πλεονεκτήματα σε κάθε φυσική θεραπεία αντιγήρανσης;

Η Αντιγήρανση Medical Nature Formula συγκεντρώνει μόνο τα πλεονεκτήματα από τις πιο αποτελεσματικές φυσικές θεραπείες προσώπου, καθώς ο πιστοποιημένος Ιατρός Σταύρος Ταταράκης τις συνδυάζει, ειδικά για κάθε πρόσωπο, λαμβάνοντας υπ' όψιν όλες τις παραμέτρους της συγκεκριμένης γυναίκας.

 • Αυτόλογη Μεσοθεραπεία: Το μέγιστο πλεονέκτημα της Αυτόλογης Μεσοθεραπείας (PRP) είναι ότι χρησιμοποιούμε αιμοπετάλια από το ίδιο το δικό σας αίμα, τα οποία εισάγονται στην μέση στοιβάδα του δέρματος και ενεργοποιούν την διαδικασία αναζωογόνησης και ανάπλασής του με τον πιο δυναμικό τρόπο. Επίσης, με την Αυτόλογη Μεσοθεραπεία, εκμηδενίζονται οι περιπτώσεις αλλεργικής αντίδρασης.
 • Ετερόλογη Μεσοθεραπεία: Είναι ο μόνος τρόπος να εισάγουμε κάτω από την επιδερμίδα θρεπτικά συστατικά αναζωογόνησης. Σε αντίθεση με τις κρέμες περιποίησης προσώπου, η Μεσοθεραπεία τοποθετεί τα συστατικά αντιγήρανσης και ανάπλασης στη μέση στοιβάδα του δέρματος, εκεί ακριβώς που χρειάζεται το δέρμα για να τα απορροφήσει.
 • Διατροφή - Συμπληρώματα Διατροφής: Έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε πρόληψη, να θεραπεύσουμε, να βελτιώσουμε την εμφάνιση του σώματος και του προσώπου με τον πιο ασφαλή τρόπο. Εκτός από το προτεινόμενο πρόγραμμα διατροφής, τα συνιστώμενα συμπληρώματα διατροφής αποτελούν και αυτά τροφή σε μετρήσιμη μορφή για να ελέγχεται με ακρίβεια το θεραπευτικό σχήμα.
 • Botox: Η πιο άμεση και αποτελεσματική μέθοδος αντιμετώπισης / εξαφάνισης των ρυτίδων.
 • Υαλουρονικό Οξύ: Είναι η πλέον ενυδατική ουσία που υπάρχει. Εισάγεται τόσο ανεξάρτητα υπό τη μορφή γέλης (filler), όσο και με την μέθοδο της Μεσοθεραπείας (σε διαφορετική μορφή και πυκνότητα). Η ανεξάρτητη χρήση του υαλουρονικού οξέος εξασφαλίζει το γέμισμα του προσώπου και την επαναφορά του νεανικού περιγράμματος του προσώπου.
 • Οξέα Φρούτων: Άμεσο αισθητικό αποτέλεσμα από την πρώτη κιόλας συνεδρία και πολύ φυσική βελτίωση εμφάνισης.
 • Αισθητικός Βελονισμός: Το κυριότερο πλεονέκτημα του αισθητικού βελονισμού είναι η ενεργοποίηση της παραγωγής ενδογενούς κολλαγόνου χωρίς την χορήγηση ξένης ουσίας.
 • Λιπομασσάζ (LPG), Ραδιοσυχνότητες (RF): Εξαιρετικά αποτελεσματικές μη επεμβατικές φυσικές θεραπείες χωρίς την χορήγηση ξένης ουσίας.
 • Βαθιά Ενυδάτωση: Η πιο απλή θεραπεία πρόληψης των ρυτίδων, επειδή όταν το δέρμα είναι σωστά και βαθιά ενυδατωμένο μπορεί να αποφύγει τη γήρανση (ρυτίδες, θάμπωμα).
 • Άσκηση: Οξυγόνωση - θρέψη των κυττάρων.
 • Gua Sha: Άμεση λάμψη και ζωντάνεμα του δέρματος (6 πλεονεκτήματα και 12 οφέλη από το gua sha προσώπου)

 

Μπορώ να παραλείψω κάποια από τις θεραπείες που θα μου προτείνετε στην προσωπική μου φόρμουλα αντιγήρανσης;

Ο συνδυασμός φυσικών θεραπειών αντιγήρανσης που θα σας προτείνει ο ιατρός Σταύρος Ταταράκης στο πλαίσιο της προσωπικής σας Medical Nature Formula σχετίζεται με αρκετές παραμέτρους, όπως το αν:

 • Συνηθίζετε να περιποιείστε το δέρμα σας.
 • Έχετε ήδη κάνει και άλλες θεραπείες που το έχουν προφυλάξει.
 • Εκτίθεστε πολύ στον ήλιο, τον αέρα, τη μόλυνση κ.λπ.
 • Επιθυμείτε να επιτύχετε την μέγιστη αποτελεσματικότητα των φυσικών θεραπειών που ενδείκνυνται για την δική σας περίπτωση.


Η Αντιγήρανση Medical Nature Formula είναι κυριολεκτικά μία μοναδική φυσική φόρμουλα νεότητας για κάθε γυναίκα. Η δική σας φόρμουλα αντιγήρανσης θα λαμβάνει υπ' όψιν όλες τις παραμέτρους που αφορούν το δικό σας δέρμα (ποιότητα, προβλήματα, ανάγκες), τις συνθήκες ζωής σας, ακόμα και την προσωπικότητά σας και τους συγκεκριμένους αισθητικούς στόχους που εσείς θέλετε να επιτύχετε.

Αφού ενημερωθείτε για το τι μπορείτε να περιμένετε από κάθε φυσική θεραπεία αντιγήρανσης σε σχέση με το πρόβλημα που σας απασχολεί, θα είστε σωστά προετοιμασμένη για να αποφασίσετε για το τελικό σχήμα της εξατομικευμένης φόρμουλας αντιγήρανσης που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες και δυνατότητες.
 

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε την ελαστικότητα του δέρματος του προσώπου;

Η Medical Nature Formula Αντιγήρανση στοχεύει στην ιδανική αντιμετώπιση για την ελαστικότητα του δικού σας προσώπου με τις πλέον ενδεδειγμένες φυσικές θεραπείες:

Μεσοθεραπεία (Αυτόλογη και Ετερόλογη): Ξαναθυμίζουμε στο δέρμα σας να παράγει κολλαγόνο και ελαστίνη.
Συμπληρωματικά, τον ίδιο ρόλο παίζουν η Βαθιά Ενυδάτωση και τα Οξέα Φρούτων.
Με το LPG και τις Ραδιοσυχνότητες ενεργοποιείται η παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης μέσω της αύξησης της θερμοκρασίας των κατωτέρων στοιβάδων του δέρματος.
Υαλουρονικό οξύ: Το υαλουρονικό οξύ που εισάγεται στο δέρμα του προσώπου έχει την πολύτιμη ιδιότητα να κατακρατά υγρασία (κάθε γραμμάριο υαλουρονικού οξέος συγκρατεί τουλάχιστον εκατονταπλάσια ποσότητα νερού).
 

 

Ρωτήστε ό,τι άλλο θέλετε για την εξατομικευμένη φόρμουλα αντιγήρανσης Medical Nature Formula.