Πώς να αποφύγεις την πρόωρη γήρανση του δέρματος

Ο χρόνος σταματά στην καλύτερη στιγμή σου. Όταν αποφασίζεις να κάνεις κάτι για σένα. Παύεις ν' αγνοείς τα προβλήματα που έχουν χαραχτεί στο πρόσωπό σου. Δεν σου αρκεί πια μια καλή αντιρυτιδική κρέμα για ν' αντιμετωπίσεις τα σημάδια του χρόνου. Διεκδικείς μια πραγματική θεραπεία που να ωφελήσει το δέρμα σου σε βάθος.

Γεννήθηκες χωρίς μόνιμες ρυτίδες. Κι όταν έκλαψες για πρώτη φορά, δεν σου έδωσαν παυσίπονο, αλλά τροφή.
Τώρα έχεις ανάγκη να διατηρήσεις την φυσική σου φρεσκάδα. Με θεραπείες αντιγήρανσης της Φύσης, χωρίς παρενέργειες ή αισθητικά λάθη.

ΠΡΙΝ Ή ΜΕΤΑ ΤΑ 40; ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ.

Αντιγήρανση Medical Nature Formula. Η δική σου ιατρική συνταγή φυσικής ομορφιάς και υγείας. Για να ωριμάζεις με τους πιο γλυκούς χυμούς της ζωής.

Σας φαίνεται η ηλικία σας;

Όταν λέμε ότι κάποιος δεν δείχνει την ηλικία του, στην πραγματικότητα, εννοούμε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δείχνουν μεγαλύτεροι από την χρονολογική τους ηλικία. Αυτό συμβαίνει για έναν συνδυασμό λόγων:

 1. Η βιολογική ηλικία (ρυθμός εκφυλισμού κυττάρων κ.λπ.) είναι μεγαλύτερη από την χρονολογική.
 2. Το δέρμα του προσώπου ή/και του σώματος είναι πρόωρα γερασμένο.
 3. Η ψυχολογική ηλικία προδίδει πρόωρη συναισθηματική γήρανση.

1. Φροντίδα για έναν νεανικό οργανισμό

Η βιολογική σας ηλικία σχετίζεται με την ικανότητα του οργανισμού σας να αναπλάθει τους ιστούς σας, να ανανεώνει τα κύτταρά σας – και τον ρυθμό με τον οποίο επιτελεί αυτές τις διεργασίες αναζωογόνησης.

Για την τόνωση και καλή λειτουργία του οργανισμού σας, η προσωπική σας Medical Nature Formula μπορεί να περιλαμβάνει, ανάλογα με τις ανάγκες σας:

2. Φροντίδα για νεανικό δέρμα

Ένας άνθρωπος μπορεί να έχει εσωτερικά έναν υγιή, "νεανικό" οργανισμό επειδή τρέφεται σωστά και ασκείται, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα δείχνει και εξωτερικά νέος. Ο μαραθωνοδρόμος έχει ατσάλινο οργανισμό, όμως φαίνεται πολύ μεγαλύτερος στην ηλικία, επειδή είναι ταλαιπωρημένος από τον ήλιο, τον αέρα, και την υπεράσκηση.
Το ίδιο και η αιωνόβια αγρότισσα, που κάνει άνετα τον περίπατό της στον καθαρό αέρα του ορεινού χωριού της, αλλά το δέρμα της είναι σκαμμένο από τον ήλιο σαν χωράφι.

Η εξατομικευμένη φροντίδα αντιγήρανσης δέρματος Medical Nature Formula μπορεί να περιλαμβάνει, ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις, τις εξής φυσικές θεραπείες:


Ρωτήστε μας ποιες από τις παραπάνω θεραπείες αντιγήρανσης μπορούν να βοηθήσουν στα δικά σας προβλήματα δέρματος σε πρόσωπο και σώμα.

3.  Ενισχυμένο αποτέλεσμα με την ολοκληρωμένη φροντίδα αντιγήρανσης Medical Nature Formula

Το φύλλο πλατάνου συμβολίζει την ιπποκρατική αντίληψη στις φυσικές θεραπείες Αντιγήρανσης στο Medical Nature Center.

Η μονόπλευρη αντιμετώπιση των προβλημάτων γήρανσης του δέρματος χωρίς την παράλληλη υποστήριξη από έναν υγιή, αναζωογονημένο οργανισμό μοιάζει σαν την αγαπημένη μεταξωτή μπλούζα που άνοιξε σε κάποιο σημείο απ' τα χρόνια. Κι αν την μπαλώσουμε τοπικά, αύριο ή μεθαύριο θα ξανανοίξει, επειδή οι φθαρμένες κλωστές της δεν αντέχουν για πολύ την δυνατή καινούργια κλωστή με την οποία την μαντάραμε. Δεν θα ήταν καλύτερο αν υπήρχε τρόπος να προφυλάξουμε το μοναδικό αυτό ένδυμα και να το διατηρήσουμε γερό, ανθεκτικό και όμορφο για μια ολόκληρη ζωή; Κι όταν έρθει η ώρα για κάποιες επιδιορθώσεις αυτές να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα;

Οι ήπια επεμβατικές φυσικές θεραπείες αντιγήρανσης του δέρματος από τον πιστοποιημένο ιατρό Σταύρο Ταταράκη (ετερόλογη και αυτόλογη μεσοθεραπεία κ.λπ.) θα επιτύχουν τους στόχους τους, που είναι η διατήρηση της νεανικότητας και η βελτίωση της εμφάνισης του δέρματός σας.
Το ιδανικό όμως είναι να βάλετε και εσείς ως στόχο την αντιγήρανση σαν τρόπο ζωής:

 • Με τις σωστές συνήθειες αντιγήρανσης
 • Με την ενδεδειγμένη άσκηση και
 • Με την κατάλληλη διατροφή (και συμπληρώματα διατροφής) που θα ενισχύσουν την φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.


Η ιπποκρατική ιατρική αντίληψη που ακολουθούμε στο Medical Nature Center μας υπαγορεύει να σας διδάξουμε:

 • Πώς να προστατεύετε (όσο γίνεται πιο έγκαιρα) το δέρμα σας και ολόκληρο τον οργανισμό σας ώστε να στηρίζεστε λιγότερο στις επεμβατικές φυσικές θεραπείες αντιγήρανσης.
 • Πώς να αποφύγετε θεραπείες αντιγήρανσης που δεν βοηθούν στο συγκεκριμένο πρόβλημα δέρματος που σας απασχολεί.
 • Να απαιτείτε πιστοποιημένη γνώση των συγκεκριμένων φυσικών θεραπειών αντιγήρανσης που χρειάζεστε. (Κανένας δεν δικαιούται να πειραματίζεται με το δικό σας πρόσωπο έστω και αν, ως ιατρός, νομιμοποιείται να παρέχει επεμβατικές φυσικές θεραπείες αντιγήρανσης).
 • Να επιδιώκετε να αποκτήσετε εκείνη τη νεανική λάμψη, που προέρχεται από έναν οργανισμό ξεκούραστο και υγιή.
 • Να στοχεύετε σε ένα διακριτικό, φυσικό αποτέλεσμα από τις ήπια επεμβατικές θεραπείες αντιγήρανσης (τόσο όσο χρειάζεται για να αναρωτιούνται οι φίλες σας σε τι οφείλεται αυτή η απρόσμενη φρεσκάδα).


Το συνδυαστικό αποτέλεσμα της προσωπικής σας φόρμουλας αντιγήρανσης θα είναι εκείνη η άνεση, η ικανοποίηση και η χαρά, που θα βγαίνουν προς τα έξω σαν η δική σας φυσική λάμψη ζωντάνιας.

Ρυτίδες, χαλάρωση, κυτταρίτιδα, πανάδες, ακμή;

Δείτε ποιες φυσικές θεραπείες αντιγήρανσης ενδείκνυνται για το δικό σας πρόβλημα και πόσο αποτελεσματικές μπορεί να είναι.

Επικοινωνήστε μαζί μας για την δική σας εξατομικευμένη Φόρμουλα Αντιγήρανσης MNF.