Ανάλογα με την περίπτωσή σας, ο συνδυασμός φυσικών θεραπειών Αντιγήρανση Medical Nature Formula για την καταπολέμηση ακμής μετά τα 30 μπορεί να περιλαμβάνει:

Αισθητικό Βελονισμό: Η πλέον ενδεδειγμένη και ασφαλής θεραπεία για την ακμή μετά τα 30.
Διατροφή και Συμπληρώματα Διατροφής για πρόληψη και αντιμετώπιση: Αποφεύγοντας την ζάχαρη από την διατροφή, τα υδρογονωμένα λιπαρά κ.λπ. Η ακμή, ιδίως σε μεγαλύτερες ηλικίες, είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων. Σε εσάς πιθανότατα να έχει σχέση με το stress και με την κακή κατάσταση του εντέρου. Σε αυτό μπορούν να βοηθήσουν τα προβιοτικά (ζωντανό γιαούρτι, κεφίρ, προβιοτικά συμπληρώματα διατροφής). Εάν οφείλεται αποκλειστικά σε κατανάλωση συγκεκριμένων τροφών, οι τροφές που συνήθως ευθύνονται για την ακμή είναι η ζάχαρη, τα κορεσμένα υδρογονωμένα λιπαρά (επεξεργασμένα και τηγανητά), τα αλλαντικά και τα τυριά. Πολλές φορές και τα αβγά, ειδικά αν είναι τηγανητά. Τα αβγά καλύτερα να καταναλώνονται βραστά ή ποσέ. Επίσης, τις περισσότερες φορές, τα σπυράκια που βγαίνουν από κατανάλωση "κακών" τροφών, εντοπίζονται κυρίως στο επάνω μέρος του λαιμού, μεταξύ κεφαλής και τραχήλου (εκεί που τελειώνει το προγούλι), όπως και κάτω από τους γλουτούς.
Οξέα φρούτων, Peeling και Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου: Στη διάθεσή μας για την αντιμετώπιση της φαγεσωρικής ακμής (σμήγμα).
Ομοιοπαθητική: Η όψιμη ακμή αφορά αιτίες βαθύτερες που μπορούν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά με το κατάλληλο ιδιοσυγκρασιακό ομοιοπαθητικό σκεύασμα.