Αδυνάτισμα Medical Nature Formula με εξατομικευμένο πρόγραμμα Διατροφής και Συμπληρωμάτων μαζί με Ωτοβελονισμό από τον Ορθομοριακό Ιατρό - Βελονιστή Σταύρο Ταταράκη

Θέλω να αδυνατίσω αλλά δεν μπορώ

Τα αίτια της παχυσαρκίας είναι πολλά και αρκετά από αυτά αποτελούν μέρος της ζωής σου. Για να καταφέρεις να αδυνατίσεις, θα χρειαστεί να γνωρίσεις και να αντιμετωπίσεις έναν έναν τους παράγοντες που σε παχαίνουν ή που δεν σε αφήνουν να χάσεις βάρος.

Αδυνάτισμα με φυσικούς τρόπους

 • Μακριά από χάπια αδυνατίσματος: Τα φάρμακα πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε σαν μία χειρουργική επέμβαση. Δηλαδή να καταφεύγουμε σ’ αυτά μόνο όταν είναι απόλυτη ανάγκη. Τότε μόνο βελτιώνεται το επίπεδο υγείας του οργανισμού και η ποιότητα ζωής γενικότερα. Με την ίδια λογική, ένα χάπι αδυνατίσματος είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις για το σώμα σου.
 • Καταπολέμησε το stress με φυσικούς τρόπους: Η θεραπεία του άγχους με βελονισμό είναι αποτελεσματική και χωρίς παρενέργειες. Το ίδιο και με τις άλλες φυσικές θεραπείες καταπολέμησης του στρες.
 • Νίκησε τη βουλιμία με μια φυσική θεραπεία: Ο ωτοβελονισμός για αδυνάτισμα μπορεί να είναι ένας πολύ σημαντικός σύμμαχος στην προσπάθειά σου να χάσεις κιλά.
 • Ακολούθησε τη Διατροφή που θα ωφελήσει γενικότερα τον οργανισμό σου: Ένας ορθομοριακός ιατρός είναι σε θέση να αξιολογήσει γενικότερα την κατάσταση υγείας σου και να σου προτείνει το Εξατομικευμένο Πρόγραμμα Διατροφής που θα σε βοηθήσει να επαναφέρεις το σώμα σου στις αρχικές προδιαγραφές υγείας, ακόμα και σε περίπτωση κληρονομικής παχυσαρκίας.
 • Συμπλήρωσε τις ελλείψεις της διατροφής: Τα συμπληρώματα διατροφής που θα σου προτείνει ο ειδικός ορθομοριακός ιατρός θα συνεργαστούν με το δικό σου (εξατομικευμένο) σωστό πρόγραμμα διατροφής για να ισχυροποιήσουν τον οργανισμό σου βοηθώντας τον να καλύψει τα κενά που έχουν δημιουργηθεί όσα χρόνια δεν τρεφόσουν σωστά.
 • Μάθε πώς μπορεί να σε βοηθήσει η Ομοιοπαθητική να αδυνατίσεις.

Αδυνάτισμα χωρίς δίαιτα με τη Medical Nature Formula

Το μεγάλο πλεονέκτημα που έχεις στο Medical Nature Center, στην προσπάθειά σου να χάσεις κιλά, είναι ότι μπορείς να κάνεις όσες φυσικές θεραπείες χρειάζεσαι από πιστοποιημένο στις συγκεκριμένες θεραπείες Ιατρό ή Φυσικοπαθητικό, στο πλαίσιο του Εξατομικευμένου Προγράμματος Υγείας και Ομορφιάς Medical Nature Formula.

Με την αλλαγή της διατροφής και του τρόπου ζωής σου προς το υγιεινότερο, θα δεις να βελτιώνεται η υγεία, το βάρος και η ποιότητα της ζωής σου.

Πόσο σύντομα;
Αυτό θα εξαρτηθεί από τη σοβαρότητα των αιτίων που σε έκαναν να παχύνεις, από την κατάσταση της υγείας σου και από πολλούς άλλους παράγοντες. Από τη στιγμή που επιλέξεις να αφήσεις τη Φύση να επαναφέρει το σώμα σου με ασφάλεια στην αρχική του άριστη κατάσταση, θα αρχίσεις να σέβεσαι τους δικούς της ρυθμούς. Η παροιμία «το φτηνό κρέας το τρώνε οι σκύλοι» ταιριάζει απόλυτα με τις δίαιτες express. Αν δεν ξοδέψεις για το σώμα σου τον χρόνο που χρειάζεται για να ξαναβρεί τις ισορροπίες του, μην περιμένεις σωστό και διαρκές αποτέλεσμα. Η Φύση – σε αντίθεση με τα φάρμακα – κινείται πιο αργά, αλλά πάντα σίγουρα και βαθιά αγκαλιάζοντας όλον τον άνθρωπο από το σώμα ως το νου.

Συμβουλεύσου τον Ορθομοριακό Ιατρό Σταύρο Ταταράκη για τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους αδυνατίσματος στη δική σου περίπτωση.

 

Δίαιτα ή Σωστή Διατροφή για Αδυνάτισμα;

Η προσπάθεια να χάσεις κιλά είναι δύσκολη. Ίσως χρειαστεί να κοντραριστείς με συνήθειες χρόνων, που λειτουργούν ως δυναμικά στερεότυπα και που είναι πολύ δύσκολο να εγκαταλείψεις. Και όμως αυτές οι συνήθειες είναι που σε οδήγησαν σε παραπανίσια κιλά. Γι’ αυτό πρέπει να τις δεις σαν εχθρό της υγείας σου και να τις βγάλεις απ’ τη ζωή σου μια ώρα αρχύτερα.

Από σήμερα, σκέψου – έστω και μία φορά την ημέρα – ποιο θέλεις να είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειάς σου για αδυνάτισμα. Σου αρκεί να χάσεις κάποια κιλά για λίγο διάστημα; Ή θέλεις ένα πιο μόνιμο αποτέλεσμα, που να υποστηρίζεται από έναν υγιή οργανισμό; Και να δεις, όχι μόνο τα κιλά να πέφτουν, αλλά και…

 • Την ενέργειά σου να αυξάνεται
 • Τον οργανισμό σου να ισχυροποιείται
 • Την υγεία σου να ξαναβρίσκει ένα ανώτερο επίπεδο.

Για αυτόν τον σταθερό και πιο ρεαλιστικό στόχο μπορείς πιο εύκολα να πείσεις τον εαυτό σου να κάνει την προσπάθεια.

Γιατί δεν χάνεις μόνιμα κιλά με τις δίαιτες

Αν το πρόβλημα της παχυσαρκίας λυνόταν με τις δίαιτες δεν θα βλέπαμε εκατομμύρια ανθρώπους να παραμένουν υπέρβαροι την ίδια στιγμή που τα ινστιτούτα αδυνατίσματος και τα διαιτολογικά κέντρα προτείνουν μία σειρά από δίαιτες (δίαιτα Atkins, δίαιτα Dukan, χημικές δίαιτες κ.ά.). Στις περισσότερες περιπτώσεις, μετά από μία δίαιτα, ξαναπαίρνεις τα κιλά που έχασες και, κατά κανόνα, και μερικά παραπάνω. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Την ώρα που εσύ αναζητάς μια «δίαιτα για κοιλιά»…

… Το σοφό σώμα σου αναζητά αδιάλειπτα την ποιότητα των τροφών που του παρέχεις. Δεν μπορείς να το ξεγελάσεις με φτωχές τροφές, τροφές με χαμηλά λιπαρά και ακατάλληλα υποκατάστατα φυσικής τροφής. Όταν για παράδειγμα δεν μπορεί να εξασφαλίσει το μαγνήσιο που χρειάζεται από ένα πιάτο φαγητό, θα αυξήσει την πείνα σου έτσι ώστε να καταναλώσεις 3 ή 4 πιάτα μέχρι να προσλάβει το μαγνήσιο που χρειάζεται για να επιτελέσει τις λειτουργίες του και να ζήσει.

Τροφές που λιώνουν το λίπος ή Φυσικές τροφές;

Με την παραπάνω λογική, όσο αναζητάς μεμονωμένες “λύσεις” αδυνατίσματος, ο οργανισμός σου θα αντιδρά και δεν θα συνεργάζεται για να χάσεις μόνιμα τα περιττά κιλά που έχεις πάρει. Ο μόνος τρόπος να αδυνατίσεις σταθερά είναι να βελτιώσεις συνολικά την υγεία σου με τον σωστό για εσένα τρόπο ζωής και με μία κατάλληλη ειδικά για σένα διατροφή.

Τροφές που αδυνατίζουν

Γενικά, ισχύει ένας πολύ απλός κανόνας: Η τροφή που μας δίνει υγεία μας διατηρεί λεπτούς, ενώ αυτή που μας αρρωσταίνει μας παχαίνει.

Ποια είναι όμως η τροφή που μας δίνει υγεία;

Η φυσική, μη επεξεργασμένη τροφή. Αυτή δηλαδή που τη βρίσκουμε έτοιμη στη φύση και δεν έχει υποστεί αλλαγές από τον άνθρωπο:

 • Τα λαχανικά
 • Τα φρούτα
 • Τα αναποφλοίωτα δημητριακά
 • Τα αυγά
 • Τα ψάρια
 • Οι ωμοί και ανάλατοι ξηροί καρποί
 • Κεφίρ και γιαούρτι βιολογικό ζωντανό

Όσο πιο ανεπεξέργαστη, φρέσκια, καθαρή (από λιπάσματα, ορμόνες, αντιβιοτικά, εντομοκτόνα, συντηρητικά κ.λπ.) και ωμή είναι μία τροφή, τόσο το καλύτερο

Τροφές που παχαίνουν

Για να θυμάσαι εύκολα τι σε παχαίνει, φαντάσου τη Φύση να σου κουνάει επικριτικά (αριστερά και δεξιά) το κεφάλι κάθε φορά που ετοιμάζεσαι να καταναλώσεις κάτι αφύσικο, κάτι που θα σε αρρωστήσει είτε ύπουλα είτε άμεσα και φανερά.

Ποιες τροφές σε αρρωσταίνουν / παχαίνουν;
Οι κατηγορίες των βλαβερών και – άδικα – παχυντικών τροφών είναι:

 • Οι βιομηχανοποιημένες τροφές που προορίζονται να μένουν στα ράφια για πολύ καιρό.
 • Τα επεξεργασμένα δημητριακά (άσπρο αλεύρι, κορνφλάουρ, άσπρο αποφλοιωμένο ρύζι, μακαρόνια από αποφλοιωμένο αλεύρι)
 • Τα καμένα λάδια (κατά το μαγείρεμα)
 • Τα διεγερτικά (καφές, ζάχαρη, γλυκά, αλκοόλ)
 • Τα χημικά πρόσθετα τροφίμων (συντηρητικά, χρωστικές ουσίες)
 • Οι αντιτροφές: Βιομηχανοποιημένες επεξεργασμένες τροφές που δεν προσφέρουν κανένα ή σχεδόν κανένα θρεπτικό στοιχείο στον οργανισμό μας, αλλά αντιθέτως, όταν εισέλθουν στο γαστρεντερικό μας σύστημα, «κλέβουν» θρεπτικά στοιχεία. Στην κατηγορία των αντιτροφών ανήκουν τα συντηρητικά και τα χημικά βελτιωτικά των τροφών, το αλκοόλ και η ζάχαρη. Και εννοείται ότι κάθε φορά που η τροφή-κλέφτης αφαιρεί κάτι από τον οργανισμό σου, ωθείσαι να φας περισσότερο, για να καλύψεις τα κενά.

Αποφάσισες ν’ αδυνατίσεις ή… ν’ ανθίσεις;

Το “αδυνάτισμα” με αφύσικους τρόπους είναι της Κυριακής χαρά και της Δευτέρας λύπη. Τώρα όμως που ξέρεις ότι μπορείς να έχεις ένα υγιές, όμορφο και δυνατό σώμα, δεν έχεις παρά να το αποφασίσεις.

Καλή επιτυχία!


Συμβουλεύσου τον Ιατρό Σταύρο Ταταράκη – χωρίς καμμία δέσμευση – για τις φυσικές θεραπείες που μπορούν να σε βοηθήσουν να αδυνατίσεις εύκολα και με ασφάλεια.